Εκτός… θέματος ο Μπάγεβιτς: “Ο Άρης δεν έχει τίποτα να χάσει, μόνο να κερδίσει!”

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για τον σημερινό αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επισημαίνοντας την ανάγκη του Ατρόμητου να μαζέψει νίκες και βαθμούς και υπογράμμισε πως ο Άρης δεν έχει τίποτα να χάσει και μόνο να κερδίσει! Μάλλον κάπως… αντίθετα είναι τα πράγματα.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου σε δηλώσεις του στη NOVA είπε πως “είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε και να προσπαθούμε να παίζουμε πιο καλά και να πάρουμε βαθμούς. Είμαστε σε μια θέση που μας δίνει την ευκαιρία να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, με έναν αντίπαλο που θέλει βαθμούς, γιατί είναι σε μια δυσάρεστη θέση. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν τελευταία φορά”.

Ρωτήθηκε αν η ομάδα του είναι έτοιμη να παίξει και καλό ποδόσφαιρο και απάντησε πως “εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, αν παίζεις καλά. Εμείς δεν θέλουμε αυτό σαν δικαιολογία. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε βαθμούς και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερο” και κατέληξε: “Οι νίκες μας χρειάζονται για τους στόχους που έχουμε. Και με τον Άρη θα έχουμε και πάθος και θέληση. Ο Άρης δεν έχει τίποτα να χάσει, μόνο να κερδίσει. Θα προσπαθήσει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι”.



To Top