Λίνεκερ σε Γκουαρδιόλα: «Είναι ανόητο να πιστεύει πως μεροληπτούν υπέρ της Λίβερπουλ»

Στο στόχαστρο του Γκάρι Λίνεκερ βρέθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη δήλωσή του για τα βραβεία που αποδίδονται κάθε χρόνο στους παίκτες της Λίβερπουλ, με τον τηλεσχολιαστή να χαρακτηρίζει ανόητα τα λεγόμενα του coach της Σίτι.  

Η βράβευση του Τζόρνταν Χέντερσον ως του κορυφαίου παίκτη της σεζόν από την Ένωση Συντακτών της Αγγλίας ακολούθησε των δηλώσεων που έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, για εύνοια των παικτών της Λίβερπουλ στα ατομικά βραβεία των τελευταίων χρόνων.

Αναμενόμενα, τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός δεν πέρασαν απαρατήρητα και ο Γκάρι Λίνεκερ έσπευσε να τον… βάλει στη θέση του.

Ο παλαίμαχος στράικερ και τηλεσχολιαστής του «BBC» σχολίασε καυστικά μία από τις ατάκες στο twitter, χαρακτηρίζοντας ανόητο το σκεπτικό του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

«Την περασμένη σεζόν νικητής ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Αυτοί που διακρίνουν συχνά μεροληψία σε βάρος της ομάδας τους, μεροληπτούν από μόνοι τους. Δεν υπάρχει ατζέντα στα ποδοσφαιρικά βραβεία, είτε είναι η Ένωση Παικτών, είτε η Ένωση Συντακτών. Πρόκειται για εκατοντάδες δημοσιογράφους ή εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, που ο καθένας καταθέτει την μοναδική ψήφο του σύμφωνα με την επιλογή που προτιμούν. Είναι ανόητο να λέγεται οτιδήποτε διαφορετικό».

To Top