ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λίντσεϊ Ρος: Από στόπερ… δεξί μπακ φέτος στην Λοριάν

Ο Λίντσεϊ Ρος θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός στον Άρη από την Λοριάν, με τους “κιτρινόμαυρους” να ενισχύουν σημαντικά την άμυνά τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις του κέντρου της άμυνας, αλλά και… μία ακόμα. Φέτος στην Λοριάν, στο πρώτο μισό της σεζόν, έπαιξε σε μόλις 8 αγώνες, τέσσερις για το πρωτάθλημα και τέσσερις για το Κύπελλο.

Ενδεχομένως ο κυριότερος λόγος που δεν μπόρεσε να καθιερωθεί φέτος στην Λοριάν, να ήταν και η θέση που αγωνιζόταν. Στο πρωτάθλημα, στα δύο παιχνίδια του με μεγάλο χρόνο συμμετοχής έπαιξε ως… δεξί μπακ! Το ίδιο και στο Κύπελλο, όπου έπαιξε σε αυτή τη θέση και στους τέσσερις αγώνες!

Και μάλιστα, είχε σε όλα 9ολεπτα. Κόντρα σε Βαλενσιέν, Αζαξιό και Τουλούζ, έπαιξε ως δεξί μπακ στον κάθε αγώνα και μάλιστα η ομάδα του κράτησε και το μηδέν στην άμυνα. Δεν το κατάφερε κόντρα στην Μονακό στους “16”, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0, με τον 27χρονο αμυντικό να παίζει και πάλι ως δεξί μπακ, ξανά για 90 λεπτά.

Γίνεται αντιληπτό, πως εκτός του ότι δεν έπαιζε στη φυσική του θέση, ενδεχομένως να δώσει βοήθειες στον Άρη και σε αυτή, αν το απαιτήσουν οι ανάγκες. Όπως γίνεται αυτή τη χρονική περίοδο, μόνο που μεγάλη ανάγκη ο Άρης έχει και στο κέντρο της άμυνάς του.

– Ως δεξί μπακ, αγωνίστηκε 13 φορές στην καριέρα του, με 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στη φυσική του θέση, στο κέντρο της άμυνας, 75 φορές, με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Παρακάτω τα ματς Κυπέλλου που έπαιξε ως δεξί μπακ φέτος με την Λοριάν…

 

To Top