ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λίντσεϊ Ρος: Σαν έτοιμος από καιρό…

Με την εμφάνισή του στο χθεσινό παιχνίδι, στο επίσημο ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα”, ο Σάββας Παντελίδης σίγουρα θα έχε μετανιώσει για το γεγονός πως δεν χρησιμοποίησε τον Λίντσεϊ Ρος στην Λιβαδειά και πήγε με στόπερ τον… Μιτζέν Μπάσα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Άρη, έπαιξε στο πλευρό του Γιώργου Δεληζήση χθες και υπήρξε σχεδόν αλάνθαστος για ένα 90λεπτο. Το ιδανικό ντεμπούτο για έναν στόπερ…

Έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος και από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ το έβγαλε διάθεση και πάθος στο παιχνίδι του. Αρκετές ήταν οι φορές που παρακινούσε τους συμπαίκτες του και τους έδινε οδηγίες.

Κάθε του απομάκρυνση στο χθεσινό παιχνίδι ήταν σωστή και μάλιστα ορισμένες εξ αυτών συνεχόμενες, σε στιγμές πίεσης της άμυνας του Άρη από την Ξάνθη.

Είχε συμμετοχή και στο γκολ του Άρη, καθώς ήταν αυτός που αντέδρασε ψύχραιμα και έστρωσε τη μπάλα τον Μπάσα που σέντραρε για να έρθει το γκολ του Ματέο Γκαρσία.

Γενικότερα, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είχε μία πολύ καλή παρουσία δείχνοντας πως αν συνεχίσει ανάλογα θα βοηθήσει πολύ τον Άρη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

 

To Top