ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίστα από το εξωτερικό, εξετάζει και λάτιν προπονητή, κλειστά χαρτιά από Καρυπίδη

Μετά από περίπου 1,5 χρόνο, ο Άρης είναι στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, μια και ο Άκης Μάντζιος είναι από την Δευτέρα παρελθόν για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Η απόφαση του Θεόδωρου Καρυπίδη για την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού ήταν οριστική. Άλλωστε ήταν αυτός που στήριξε τον Μάντζιο όσο κανείς άλλος και μέχρι πρόσφατα είχε πάρει την απόφαση να πορευτεί με αυτόν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Από χθες η ομάδα πορεύεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με υπηρεσιακό τιμ (Τερζής, Μελισσάς, Καντιμοίρης) με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης να έχει στα χέρια την λίστα με τον πιθανό αντικαταστάτη του Μάντζιου.

Όλα δείχνουν ότι η λίστα αυτή είναι με προπονητές από το εξωτερικό και όχι Έλληνες, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευστεί η πληροφορία ότι εξετάζει την περίπτωση του Νταμίρ Κάναντι, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Παράλληλα, υπάρχει μία περίπτωση… λάτιν προπονητή που θεωρείται καλή και μπορεί να δώσει προοπτική στην ομάδα.

Όμως για την ώρα ο Καρυπίδης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον νέο τεχνικό, αν και όλα δείχνουν ότι δεν θα πάρει καμία βιαστική απόφαση.

 

To Top