Λίστα με ξένους επιθετικούς στα χέρια του Κατσαβάκη

Σε εναλλακτικές μεταγραφικές λύσεις αναμένεται να στραφούν οι κίτρινοι μετά την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της απάντησης του Άγγελου Χαριστέα.

Ήδη στον Μάκη Κατσαβάκη έχει δοθεί μια λίστα από ξένους επιθετικούς από την Ισπανία και την κεντρική και βόρεια Ευρώπη προκειμένου να καταλήξει σε αυτούς που μπορούν να αποτελέσουν στόχους του Άρη. Ο προπονητής του Άρη μελετάει τα στοιχεία στο ξενοδοχείο του Πράτο, προκειμένου να ξεχωρίσει τους… υποψήφιους. Στη συνέχεια από αυτούς θα προέλθει ο… εκλεκτός που θα σηκώσει πάνω του το βάρος της επιθετικής γραμμής.

Ο Κατσαβάκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο οποίος καθημερινά συγκεντρώνει στοιχεία και ξεχωρίζει παίκτες από τις πολλές προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Επιλογές δύσκολες από τη στιγμή που τα οικονομικά της ΠΑΕ είναι σαφώς περιορισμένα.

Όπως έχουμε σημειώσει οι άνθρωποι της διοίκησης θα εξαντλήσουν κάθε χρονικό περιθώριο που υπάρχει για να περιμένουν τον Χαριστέα, αλλά προσπαθούν να είναι έτοιμοι και να αναζητήσουν λύσεις από το εξωτερικό.

Ο προπονητής του Άρη, από κει και πέρα, δεν είναι σίγουρος ούτε για την κατάληξη της μεταγραφής του Πουλίδο, ο οποίος αξιώνει περισσότερα χρήματα και συμβόλαιο διετούς διάρκειας, μετά την αρχική πρώτη συμφωνία.

To Top