ΜΠΑΣΚΕΤ

Λαβωμένος, αλλά με κόσμο και αισιοδοξία ο Αρης κόντρα στον Προμηθέα (17.00, PRESSARIS LIVE)

Με προβλήματα, αλλά και αισιοδοξία θα αγωνιστεί σήμερα ο Αρης στην Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα (17.00, PRESSARIS LIVE,Κορομηλάς-Σταματόπουλος-Τσιμπούρης).

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και χθες το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Πάτρα.

Εκτός προγράμματος και αποστολής έμειναν ο Σταύρος Σχίζας, λόγω της διάσεισης την οποία υπέστη μετά από χτύπημα στο κεφάλι, ο Γιώργος Φίλλιος, που παραμένει κλινήρης και εμπύρετος μετά από την ίωση από την οποία προσβλήθηκε και ο Χρήστος Σιδέρης, λόγω προβλήματος στο δεξί πόδι του.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, (με εξαίρεση τις δυο σεζόν της πανδημίας) έτσι και φέτος ο Άρης θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του στο  παιχνίδι με τον Προμηθέα, στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”.

Ο κόσμος του Άρη είναι παρών, όταν του το επιτρέπουν κι αυτό θα γίνει και σήμερα, καθώς έχει εκφραστεί έντονο ενδιαφέρον από φίλους των “κίτρινων”, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

“Ο προγραμματισμένος αγώνας Προμηθέας Πάτρας – Άρης θα έχει ώρα έναρξης στις 17:00 και μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ERT FLIX ΕΡΤ SPORTS 1”, αναφέρει και ο ΕΣΑΚΕ.

To Top