Λαβωμένος αλλά… παλικ-ΑΡΗ στην Λιβαδειά!

Ο Άρης με ανεβασμένη ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα, με το DNA του μαχητή, αν και λαβωμένος, ετοιμάζεται να αποδείξει ότι παραμένει παλικ-ΑΡΗ στην Λιβαδειά. Οι κίτρινοι θα διεκδικήσουν το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό (7.30μ.μ.- PRESSARIS LIVE), παρά τα μεγάλα προβλήματα από τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Την καλύτερη δυνατή… “σύνθεση ανάγκης” επεξεργάστηκε τις τελευταίες μέρες  το τεχνικό δίδυμο Πασιαλή- Μπουγιουκλή ενόψει Λεβαδειακού με στόχο τη νίκη, την ώρα που η ομάδα του Άρη στις τέσσερις μέχρι στιγμής εξόδους του από το Κλεάνθης Βικελίδης μετράει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Tο προπονητικό δίδυμο θα παρατάξει την ομάδα με αρκετές απουσίες. Οι Αγκάνθο, Κοέλιο και Καζναφέρης είναι τιμωρημένοι, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Παπαστεριανός, Πουλίδο, και Ασλανίδης.

Στον σχηματισμό ενδεκάδας υπάρχει ένα γεγονός. Η βασική 11άδα «άδειασε» με τις πολλές και σοβαρές απουσίες που έχουν οι προπονητές του Άρη στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ εκ των πραγμάτων υποχρεούνται να βρουν αντικαταστάτες δίνοντας ρόλους κόντρα σε μια ομάδα που παίζει στην έδρα της και χρειάζεται τη νίκη.

Οι κίτρινοι αναμένεται να κατέβουν στην άμυνα με τους Βελλίδη (πορτιέρο), Ψυχογιό, Μαργαρότη, Παντίδο, Παπαζαχαρία.

Σε ότι αφορά στην μεσαία γραμμή, είναι δεδομένο πως θα χρησιμοποιηθούν τρία αμυντικά χαφ, ή τουλάχιστον θα έχουν την εντολή να κινούνται έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς.

Με δεδομένο ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες, ο Νταμαρλής θα τοποθετηθεί μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς έχοντας μπροστά του τον Οικονομόπουλο και πιθανότατα τον Καπετάνο. Υπάρχει ωστόσο μια ακόμα επιλογή αυτή του νεαρού Αντωνιάδη τον οποίο προβίβασαν οι προπονητές του Άρη έχοντάς τον διαθέσιμο στη Λιβαδειά.

Στην επίθεση το ένα σενάριο είναι να παίξει στην κορυφή της επίθεσης ο Κανούλας. , Εφόσον ο νεαρός πάρει φανέλα βασικού τότε στα δύο άκρα θα τοποθετηθούν οι Γιαννιώτας, Γκέσιος (αριστερά, δεξιά αντίστοιχα). Σε διαφορετική περίπτωση την θέση του φουνταριστού θα καλύψει ένας από τους δυο, με τον Σουνά να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τις πτέρυγες στο κενό που θα προκύψει.

Η αποστολή του Άρη:

Βελλίδης, Διούδης, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός

To Top