“Λαβωμένος” στην Λεωφόρο o Άρης, εκτός αποστολής Μπράμπετς, Μαντσίνι και Καμάτσο

“Λαβωμένος” στην Λεωφόρο ο Άρης, έμειναν εκτός αποστολής οι Μπράμπετς, Μαντσίνι και Καμάτσο. Παρά τα προβλήματα, οι κιτρινόμαυροι κατεβαίνουν με πίστη για την νίκη σε λίγη ώρα στην Αθήνα.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (23/10), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαϊδης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Doukoure, Mancini, Camacho, (τραυματίες), Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Rodriguez, Hajrovic, Τανούλης, Σγούρος, Καρακασίδης”.

To Top