«Λαβωμένο» το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο στο τουρνουά της Καβάλας

Με μόλις επτά παίκτες ταξίδεψε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη στην Καβάλα, συμμετέχοντας σε διεθνές τουρνουά.

Όπως ενημέρωσε σχετικά το «κιτρινόμαυρο τμήμα: «Η κακοτυχία και οι τραυματισμοί συνοδεύουν για ακόμα μία φορά το τμήμα σε επίσημη διοργάνωση. Σήμερα το πρωί ταξίδεψε ο Άρης WBC για την πόλη της Καβάλας, συμμετέχοντας σε διεθνές τουρνουά προετοιμασίας με της ομάδες της Καβάλας, της Εθνικής Βουλγαρίας και της Εθνικής Ελλάδας.

Δυστυχώς όμως για ακόμα μία φορά το τμήμα είναι λαβωμένο, σε σημείο που τέθηκε και η ακύρωση της συμμετοχής του. Επτά παίκτες συμμετέχουν στην διοργάνωση (Μαλτάς, Χρυσοβέργης, Βλαστός, Συμεωνίδης, Καραδήμος, Παντελίδης και ο τραυματισμένος Κεφαλάς).

Πίσω έμειναν λόγω αξεπέραστων οικογενειακών υποχρεώσεων οι Οικονόμου και Τσακιλτσίδης. Φυσικά στο δελτίο τραυματισμών οι Καλογιάννης (με τραυματισμό στον αγκώνα) και Γαβράς (στην πλάτη). Σημαντική χθεσινοβραδινή απώλεια και ο Τσιντάρης όπου οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν του επέτρεψαν την συμμετοχή λόγω κυτταρικής φλεγμονής στο πόδι.

Τελικά αυτό που ακολουθεί τον Άρη μετά την κατάληψη του πρωταθλήματος είναι η κακοτυχία . Ας ελπίσουμε αυτό να αλλάξει για να μπορέσει να δείξει την πραγματική του αξία εντός γηπέδων. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ».

To Top