Λαζαρίδης: “Είμαι κοντά σε συμφωνία με τον Άρη, ας κάνουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές ένα βήμα πίσω”

Ο Νίκος Λαζαρίδης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για τις οφειλές που υπάρχουν απέναντι του όπως τόνισε. Ο πρώην αμυντικός των κίτρινων υποστήριξε πως βρίσκεται σε επαφές με τους διοικούντες της ομάδας για τα χρωστούμενα, δηλώνοντας πως τις επόμενες ημέρες θα πέσουν οι υπογραφές.

Ο Λαζαρίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον του Άρη, προτρέποντας τους ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν από τους κίτρινους να κάνουν ένα βήμα πίσω για να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports:

Για το αν πλησιάζει σε συμφωνία με τον Άρη: «Έτσι είναι. Συζητήσεις γίνονται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα των υπογραφών. Από τη μεριά μου τόνισα από την αρχή, ότι θέλω μόνο τα δεδουλευμένα, χωρίς να κάνω κάποια κίνηση εις βάρος της ομάδας. Νομίζω πως οι σημερινοί διοικούντες μου έχουν φερθεί με καλό τρόπο, όπως και η συζήτηση που έγινε με τον εκπρόσωπό μου. Θέλω να πιστεύω πως την ερχόμενη εβδομάδα, θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία».

Για το ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει στραφεί δικαστικά κατά του Άρη: «Το να στραφείς δικαστικά, σημαίνει πως τραβάς πάρα πολύ το σχοινί. Είναι θέμα χαρακτήρα του κάθε ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν ήθελα να κάνω μια τέτοια κίνηση, διότι πιστεύω πως όλα λύνονται με συμφωνίες και όχι με διαμάχες. Είπα και πριν, πως οι σημερινοί διοικούντες φέρονται σωστά, οπότε απομένει μόνο το τυπικό των υπογραφών. Ελπίζω πως αυτή τη φορά η συμφωνία θα τηρηθεί».

Για το «δέσιμό» του με την ομάδα: «Έχω περάσει δύο πολύ όμορφα χρόνια στον Άρη. Όντας η ομάδα αυτή τη στιγμή σε δεινή οικονομική κατάσταση, νομίζω πως όλοι πρέπει να βοηθήσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε να λαμβάνουμε χρήματα, ας κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αν κινηθούν όλοι δικαστικά η ομάδα θα βουλιάξει και κανείς δεν θα πάρει τίποτα».

To Top