Λαζαρίδης: «Ιστορική στιγμή, τρελάθηκα…» (video)

Ο Νίκος Λαζαρίδης ήταν ένας από τους μεγάλους ήρωες και MVP της μεγάλης βραδιάς της Μαδρίτης. Ο αμυντικός του Άρη έγραψε το 2-3 και έστειλε στα ουράνια έναν ολόκληρο σύλλογο, έναν ολόκληρο λαό…

Ο Λαζαρίδης τόσο εκείνη τη βραδιά, όσο και στις 365 βραδιές που ακολούθησαν από τότε, δεν έκρυψε ότι ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, χαρακτηρίζοντας την κατόρθωμα, για το οποίο: «τρελάθηκα, πραγματικά, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε. Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή».

Αυτά τα λόγια είπε μεσάνυχτα, πια, της 1ης Δεκεμβρίου 2010, ξημέρωνε για τα καλά όχι απλά η 2η Δεκεμβρίου, αλλά μια ολόκληρη καινούργια μέρα για τον σύλλογο, αυτά τα λόγια επαναλαμβάνει μέχρι και σήμερα, σε όποιον του ανοίγει… κουβέντα για το μεγάλο παιχνίδι και τη δική του σφραγίδα σε αυτόν.

«Δεν υπάρχουν λόγια για τον θρίαμβο αυτόν, είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, τη Θεσσαλονίκη, τον κόσμο μας. Αυτή η νίκη θα μας συνοδεύει όλους…» δήλωνε τότε ο 32χρονος πια αμυντικός των κίτρινων, ομολογώντας μια μέρα μετά μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, που είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Ευρωπαϊκών αγώνων ότι: «είμαι Άρης από μικρός. Ξεκίνησα να αγαπάω την ομάδα λόγω μπάσκετ και στη συνέχεια έμεινα πιστός φίλαθλός της. Δεν πίστευα ποτέ, ότι μερικά χρόνια μετά θα ήμουν μέρος της ιστορίας του Άρη, συμμετέχοντας τόσο ενεργά σε μια τέτοια τεράστια επιτυχία…».

Ένα χρόνο μετά, ο Λαζαρίδης μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, στους φίλους του, αλλά και στους συμπαίκτες του, παραδέχεται ότι η επιτυχία της Μαδρίτης θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στη μνήμη, αλλά κυρίως στην καρδιά του…
Όπως και στο μυαλό και καρδιά χιλιάδων οπαδών του Άρη!

 

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη

 

 

{youtube}bXkQ7-yyXF4|600|450|1{/youtube}

 

To Top