Λαζαρίδης: «Καλή Ανάσταση με ψηλά το κεφάλι και δικαίωση»! (photostory & video)

Το έπαθλο του πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο Νίκος Λαζαρίδης, από τα χέρια του Γιώργου Κολτσίδα, για την εξαιρετική εμφάνισή του κόντρα στον ΟΦΗ (1-0)! Το PRESSARIS βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» και κάλυψε την εκδήλωση ζωντανά…

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

  Αναλυτικά τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Μ.Πέμπτης στη βράβευση του Νίκου Λαζαρίδη:

-Τέλος έδωσε τις ευχές του για το Πάσχα: «Θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και υγεία σε όλους και ειδικά στους φιλάθλους μας»
 
– Σε ερώτηση για τη στάση του Αστέρα είπε:
«Οι άνθρωποι του έλεγαν την Κυριακή και στη συνέχεια σε δηλώσεις ότι θέλουν να συνεχιστεί ο αγώνας. Τώρα τι έγινε και άλλαξε και λένε το αντίθετο, είναι θέμα δικό τους και δεν γνωρίζω».

 – Ο Λαζαρίδης απάντησε στη συνέχεια σε ερωτήσεις… Σχετικά με τα γεγονότα της Κυριακής και όσα έγιναν μετά είπε: «Είναι σίγουρα καταδικαστέα τα όσα έγιναν, δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια στο ποδόσφαιρο. Βέβαια, η ομάδα μας πρέπει να τιμωρηθεί βάσει των κανονισμών που υπάρχουν και όχι αυτών που θα… βγουν. Δεν πρέπει να προδικάζουμε τίποτα, η διοίκηση κάνει τις κινήσεις της για να δικαιωθεί η ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν άλλα παιχνίδια που σημαδεύουν τους παίκτες. Οι νόμοι πρέπει να είναι για όλους.»

– Στη συνέχεια αφού πήρε το βραβείο ο Λαζαρίδης σχολίασε ότι:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ψήφο του, αλλά και τον Γιώργο Κολτσίδα για τα λόγια του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, προσπαθώ πάντα να αγωνίζομαι καλά, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και μαζί με την ομάδα να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια, κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται, όπως τα περιμένουμε, αλλά το θέμα είναι να κλείσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι».

– Ο Γιώργος Κολτσίδας σημειώνει στις δηλώσεις του ότι:
“Συγχαρητήρια στον Νίκο, ελπίζω να συνεχίσει έτσι σε αυτόν ρυθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι που είναι στην ομάδα και ευχόμαστε να τη βοηθάει πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα”.

Σε ερώτηση εάν θα μπορούσε να είναι… δίδυμο με τον Λαζαρίδη στην άμυνα είπε: “Ναι, βεβαίως, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον”.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα είπε: “Έγιναν πολλές τοποθετήσεις, το θέμα είναι ανοιχτό και εύχομαι και ελπίζω η ομάδα να δικαιωθεί..”.

15:12: Ξεκίνησε η εκδήλωση της βράβευσης. Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Κολτσίδας δίνει το βραβείο στον Λαζαρίδη και ετοιμάζεται να σχολιάσει το γεγονός.

15:10: Μόλις τώρα μπήκε στην αίθουσα Τύπου και ο Νίκος Λαζαρίδης. Όλα έτοιμα για τη βράβευση του πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής…

15:07: Στην αίθουσα Τύπου βρίσκεται ήδη ο Γιώργος Κολτσίδας, ο οποίος θα απονείμει το βραβείο στον Νίκο Λαζαρίδη. Σε πολύ λίγο αναμένεται να εμφανιστεί και το τιμώμενο πρόσωπο, για να κεινήσει η εκδήλωση.

14:55: Το σημερινό βραβείο είναι συνολικά το έκτο που απονέμεται σε παίκτη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα (τρία έπαθλα ως «MVP» και άλλα τρία για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής).

-Πριν από τον Λαζαρίδη, «MVP» είχαν αναδειχθεί ο Χαβιέρ Ουμπίντες (στο 3-1 επί του Παναθηναϊκού για τη 12η αγωνιστική) και ο Νέρι Καστίγιο (στο 2-1 επί του Λεβαδειακού για τη 19η αγωνιστική), ενώ το βραβείο για το ωραιότερο γκολ κατέκτησαν ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ (επίσης στο 3-1 επί του «τριφυλλιού») και δύο φορές ο Γιάννης Γιαννιώτας (στο 0-1 με τον ΟΦΗ για τη 10η αγωνιστική και στο εξ αναβολής 1-1 στη Λιβαδειά για την 4η αγωνιστική).

14:50: Ο αρχηγός του Άρη, ο οποίος σάρωσε στην ψηφοφορία συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό ποσοστό 71,78%, θα έχει τη διπλή τιμή να παραλάβει το βραβείο από τα χέρια του γενικού αρχηγού των «κίτρινων», Γιώργου Κολτσίδα, που είχε γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στη θέση του στόπερ και με το περιβραχιόνιο.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Κολτσίδα και του Νίκου Λαζαρίδη:
{youtube}nai2goMnL2w|640|360|1{/youtube}

Το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την εκδήλωση:
{gallery}karaoglanidis/lazaridis-mvp{/gallery}

To Top