Λαζαρίδης: “Ο κόσμος έχει δίκιο, αλλά πρέπει να κάνει υπομονή”

Ο Νίκος Λαζαρίδης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Άρη ως παίκτης του Ατρόμητου και σε δηλώσεις του τόνισε πως ο κόσμος έχει δίκιο που εκφράζει παράπονα για τις δύο ήττες, αλλά πρέπει να κάνει υπομονή…

Οι δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη στον “Αρένα”:

Για τον επαναληπτικό αγώνα με την Αλκμάαρ: «Δεν περιμέναμε να έρθει αυτό το σκορ ειδικά μέσα στην έδρα μας. Είμαι πλασματικό ειδικά αν δει κάποιος το παιχνίδι .Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να σκοράρουμε πρώτοι σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν μπήκε καν στην περιοχή. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να τα δώσουμε όλα στον επαναληπτικό» για να συμπληρώσει για το αγωνιστικό προφίλ των ολλανδικών ομάδων: «Είναι ομάδες που τρέχουν αρκετά έχουν καλό ρυθμό. Εγώ θα έλεγα ότι είναι λίγο άναρχες γιατί επιτίθενται μαζικά και μπορείς να σκοράρεις στην αντεπίθεση αλλά είναι δουλεμένες με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να κάνεις ανατροπή αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα αυτό το 1% πιθανότητα να κάνεις την ανατροπή».

Για τον αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης: «Εκείνο το ματς μου έχει μείνει για πάντα. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι γιατί ήμασταν στους ομίλους και ήταν σημαντικό για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ήταν η ομάδα που πριν από λίγες μέρες είχε κερδίσει 3-0 την Ίντερ με καλούς παίκτες και νομίζω ότι ήταν μεγάλος ο θρίαμβος».

Πως νιώθει που θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη: «Σίγουρα έχει την ιδιαιτερότητα του. Το ματς θα είναι δύσκολο γιατί θέλουμε όλοι τους βαθμούς και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερη. Το είδαμε και με τον Ολυμπιακό που αξίζαμε εμείς του τρεις βαθμούς. Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες όμως στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει».

Αν είδε τον Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές: «Είδα απο λίγο και με τον Απόλλωνα και με την Καλλονή. Είναι καινούργια ομάδα. Ο κόσμος έχει δίκιο αλλά από την άλλη πρέπει να κάνει υπομονή γιατί είναι νέα παιδιά. Και πέρσι ήταν νεανική ομάδα και φέτος είναι. Έχει νέο προπονητή που πρέπει να δουλέψει αρκετά για να δέσει αυτό το σύνολο. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να μην αρχίσει από νωρίς τις μουρμούρες και τις γκρίνιες. Έχει δίκιο που δεν θέλει να ζήσει τα περσινά αλλά όπως και να το κάνουμε είναι αρχή ακόμα και ο Άρης είναι νεανική ομάδα».

Που θα κριθεί ο αγώνας του Ατρόμητου και του Άρη: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πρέπει  εμείς να κοιτάξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Και ο Άρης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες και θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι»

To Top