Λαζαρίδης: “Ο Σουμπίνιο μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Άρη”

Ο Νίκος Λαζαρίδης θεωρεί πως ο Σουμπίνιο είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Άρη και να βοηθήσει πολύ την ομάδα την επόμενη χρονιά. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να εκφράσει κόσμια και ένα παράπονό του, γιατί προς το παρόν δεν έχει δεχτεί ούτε ένα τηλεφώνημα από τη νέα διοίκηση της ομάδας για να επιτευχθεί διακανονισμός.

Οι δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη έγιναν στον “Αρένα”:

Για τις οφειλές από τον Άρη και το παράπονο του ίδιου: «Περιμένω από την ομάδα να κάνουμε μια συζήτηση , είμαι ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν του έχουν τηλεφωνήσει καν, τους καταλαβαίνω από την μια πλευρά γιατί μπορεί να έχουν πιο σημαντικά προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε και ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει καλό πρόσωπο στην ομάδα και νομίζουν ότι θα συνεχίσουμε να δείχνουμε το ίδιο καλό πρόσωπο συνέχεια».

Για τον Σουμπίνιο: «Τον έζησα ένα χρόνο, είναι εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας και πάνω από όλα ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σίγουρα θα βοηθήσει όποια ομάδα τον κάνει δικό της, ακούστηκε για τον Άρη και σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά. Έχει μεγάλη εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα και έχει δείξει ότι αντέχει στην πίεση. Έχει όλα τα φόντα , είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα, έκανε πολύ καλά παιχνίδια πέρυσι και αξίζει αυτή την αντιμετώπιση  από τις ομάδες».

 

To Top