Λαζαρίδης: «Πάμε έτοιμοι στο ντέρμπι»

Οι «χαμένες» προπονήσεις δεν θα παίξουν ρόλο και ο Άρης θα είναι πανέτοιμος να κυνηγήσει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκος Λαζαρίδης, αποφεύγοντας πάντως να κάνει προβλέψεις για το ποια θα είναι η εικόνα και τα «κλειδιά» ενός τόσο σύνθετου αγώνα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του αρχηγού των «κίτρινων» στην κάμερα της Nova:

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Άρη: «Πράγματι, ήδη παίξαμε δύο ντέρμπι συνεχόμενα με θετικά αποτελέσματα και πάμε τώρα να παίξουμε το τρίτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο όπως ξέρουμε όλοι μας είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όμως εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά και πάμε να πάρουμε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την καταπόνηση του Ολυμπιακού από το ταξίδι στην Ουκρανία: «Σίγουρα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Ολυμπιακού, αλλά νομίζω πως ο αντίπαλος έχει βάθος σαν ομάδα. Κάποιοι παίκτες που παίξανε εκεί, μπορεί να μη παίξουνε με εμάς, οπότε θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Βέβαια παίζει ρόλο η κούραση, εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα».

Για την αγωνιστική εξέλιξη του ματς: «Δεν μπορούμε να πούμε πώς θα είναι το παιχνίδι από τώρα. Εμείς θα πάμε εκεί να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, έχοντας καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Πρέπει, πάνω απ΄ όλα να χαρούμε το παιχνίδι και να έρθει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε».

Για το «κουτσουρεμένο» πρόγραμμα της εβδομάδας, λόγω της αποχής: «Δεν νομίζω να επηρεαστούμε απ’ αυτό. Το να χάσεις μία προπόνηση δεν είναι κάτι σημαντικό. Εμείς θα πάμε έτοιμοι στο ντέρμπι!».

Για τη μάχη των πλέι οφ και τους αντιπάλους του Άρη σ’ αυτήν: «Μένουν 7 παιχνίδια και το μόνο που κυνηγάμε εμείς οι νίκες. Πρέπει στα επόμενα 7 παιχνίδια η ομάδα να κάνει αρκετές νίκες, ώστε να μπορέσουμε να εδραιωθούμε στη πεντάδα. Βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τις άλλες ομάδες, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, δηλαδή σε κάθε παιχνίδι να κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top