Λαζαρίδης: “Ποτέ μη λες ποτέ! Αγαπώ τον κόσμο και με αγάπησε κι αυτός!”

Ο Νίκος Λαζαρίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άρη! “Ποτέ μη λες ποτέ” είπε ο κεντρικός αμυντικός, τονίζοντας για άλλη μια φορά πως δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κακό στον Άρη!

Ο πρώην αρχηγός των κίτρινων μίλησε στον “Αρένα” και είπε πολλά και ενδιαφέροντα:

Για το αν άφησε γλυκόπικρη γεύση στον Ατρόμητο η εξέλιξη των play off: “Σίγουρα, είναι γλυκόπικρη η γεύση που μας αφήνει το τέλος του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως ο Ατρόμητος δικαιούταν να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήμασταν καλύτεροι στα play off και θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Σίγουρα, είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας και τη δεύτερη θέση στα play off, αλλά από την άλλη είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρωτιά”.

Για το αν ήταν τα πιο συγκλονιστικά play off: “Όντως, νομίζω πως ήταν τα πιο συγκλονιστικά play off. Και οι 4 ομάδες ως την τελευταία αγωνιστική διεκδικούσαν στόχους και εκτός από τον ΠΑΣ, οι άλλες τρεις διεκδικούσαν την πρώτη θέση. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος των play off”.

Για τη φετινή σεζόν της ομάδας του Περιστερίου αλλά και για την κατάσταση στην ομάδα γενικότερα: “Είχαμε καλή παρουσία με τον κ. Μπάγεβιτς, παίρναμε αποτελέσματα, παρ’ ότι δεν παίζαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από ‘κει και πέρα, ο κ. Παράσχος απελευθέρωσε την ομάδα και πρέπει να του πιστώσουμε σε σημαντικό βαθμό την παρουσία μας στα play off. Σίγουρα, θέλει να έχεις μεγάλο ρόστερ για να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Όπως όλοι οι παίκτες, κι εγώ θέλω να παίζω βασικός. Στο διάστημα που είμαι στην ομάδα, πρώτη φορά υπήρχε τόσο πολύς κόσμος στο γήπεδο, ήταν πολύ σημαντική η στήριξη. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στον Ατρόμητο, η διοίκηση είναι πολύ σοβαρή και νιώθω πολύ καλά”.

Για τα χρόνια που πέρασε στον Άρη, την φετινή σωτηρία της ύστατης στιγμής αλλά και τη συμμετοχή των νεαρών: “Ναι, πέρασα πολύ ωραία τα χρόνια που ήμουν στον Άρη. Και είναι πολύ στενάχωρο ομάδες σαν τον Άρη και την ΑΕΚ να παλεύουν για την σωτηρία τους. Η ΑΕΚ τελικώς δεν τα κατάφερε και έπεσε στη Γ’ Εθνική. Ο Άρης, ευτυχώς, έσωσε την παρτίδα. Κάποια στιγμή, μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα, πίστευα πως δεν θα κατορθώσει να παραμείνει στην κατηγορία. Οι νεαροί απέδειξαν πως μπορούν να κρατήσουν το βάρος της φανέλας του Άρη, παρ’ ότι είναι πολύ βαριά και ήταν δύσκολο”.

Για το πώς έφτασε ο Άρης σε αυτό το πολύ δύσκολο σημείο: “Νομίζω από το οικονομικό ξεκίνησε το πρόβλημα. Όταν έχεις πολύ μεγάλα συμβόλαια 800 και 600 χιλιάδων ευρώ, κάποια στιγμή δεν μπορείς να τα στηρίξεις και έρχεται η κατάρρευση”.

Για τις οικονομικές οφειλές που έχει λαμβάνειν από τον Άρη και το γεγονός πως δεν κινήθηκε δικαστικά: “Όχι, δεν πρόκειται να κάνω κακό στον Άρη. Πιστεύω πως μέσα από τη συζήτηση λύνονται όλα τα θέματα. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα, ήθελα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να απεμπλακεί από το οικονομικό μπάχαλο που επικρατεί στην ομάδα. Με συμβούλευσε ο μάνατζερ μου, μεγάλος άνθρωπος είμαι και εγώ και αποφάσισα πως δεν θα πάω στα δικαστήρια την υπόθεση. Μην ξεχνάμε, όμως, πως κι εμείς οικογενειάρχες άνθρωποι είμαστε και θέλουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς την ζωή μας και την οικογένειά μας. Πάντως, μου καταβλήθηκε ένα ποσό, δεν μπορώ να πω. Ελπίζω και με τη νέα διοίκηση να έχουμε μια καλή συνεννόηση και να διακανονίσουμε το θέμα”.

Για την αμφίδρομη αγάπη με τον κόσμο του Άρη, το τωρινό συμβόλαιό του αλλά και ενδεχόμενη μελλοντική επιστροφή του στους “κίτρινους”: “Τον αγαπώ τον κόσμο του Άρη και με αγάπησε κι αυτός. Έχω συμβόλαιο ένα χρόνο ακόμη στον Ατρόμητο και θα παραμείνω. Για το μέλλον, ποτέ μη λες ποτέ, δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι. Έζησα τις πιο σπουδαίες εμπειρίες της καριέρας μου στον Άρη και δεν τις ξεχνάω. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε”!”

 

To Top