ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαζαρίδης: «Το’ χει κάνει και ο Αθανασιάδης»

Ο Νίκος Λαζαρίδης πλήρωσε με ένα… αντικείμενο το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα και χάρισε στον Ατρόμητο το βαθμό ισοπαλίας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος αμυντικός φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό, τον πανηγυρισμό του που θεωρήθηκε από κάποιους προκλητικός, αλλά και την ανοδική πορεία της ομάδας του Περιστερίου.

Αναλυτικά, ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε για:

-τον πανηγυρισμό του, που θεωρήθηκε από κάποιους προκλητικός: «Νομίζω ότι είναι ένας πανηγυρισμός που τον έχουμε δει σε πολλά γήπεδα. Γίνεται αυθόρμητα. Εγώ δεν το έκανα για να προκαλέσω. Έχει γίνει τέτοιος πανηγυρισμός και από παίκτη του ΠΑΟΚ. Το έχει κάνει και ο Κλάους σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, αν δεν κάνω λάθος. Είναι κάτι που συμβαίνει».

-το αν θεωρεί πως ήταν στο στόχαστρο ως πρώην παίκτης του Άρη: «Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το πρόβλημα. Ίσως είναι κι αυτό. Όταν έχεις περάσει από την αντίπαλη ομάδα της πόλης μπορεί να σε θεωρούν εχθρό. Τώρα όμως αγωνίζομαι στον Ατρόμητο».

-το αν έχει τραυματιστεί ξανά από αντικείμενο στην πολυετή καριέρα του: «Όχι, ήταν η πρώτη φορά».

-το αν ένιωσε ότι κινδυνεύει: «Δεν ένιωσα ότι κινδυνεύω. Απλώς αιφνιδιάστηκα. Καταδικάζω το γεγονός αυτό, δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα. Θεωρώ πως δεν σημάδευε εμένα, γιατί υπήρχαν και άνθρωποι του ΠΑΟΚ τριγύρω. Θα μπορούσε να τραυματίσει οποιονδήποτε, γιατί ήμασταν πολλά άτομα στο ίδιο σημείο πριν πάμε στη φυσούνα».

-το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά: «Πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμόζονται οι νόμοι στα γήπεδα. Δεν μπορούμε να βάζουμε όλους τους φιλάθλους στο ίδιο καλάθι. Οι ομάδες πρέπει να απομονώσουν τους ανεγκέφαλους από τα γήπεδα».

To Top