ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λαζαρίδης: “O Άρης είναι οικογένεια. Η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και θα το κάνει”

Ο ιδιοκτήτης του “Vamos” και του “Ναός”, Γιώργος Λαζαρίδης μίλησε για τη χθεσινή βραδιά με το δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow radio…

-Για το “Vamos” και το “Ναός”: Χαίρομαι που σας αρέσει προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι κι εμείς. Λίγο πολύ, θεωρώ ότι το πετύχαμε. Διαμορφώσαμε αυτούς τους χώρους όμορφα.

-Για την χθεσινή βραδιά: Μας έδωσαν πολύ χαρά χθες τα παιδιά της ομάδας. Μας τίμησαν και ήρθαν. Κάθισαν απλά, συζήτησαν και πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά. Εγώ ένιωσα ότι περάσαμε χθες μία οικογενειακή βραδιά και νομίζω ότι έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι. Όσο ήμουν απλά φίλαθλος το έλεγα αυτό. Χρειαζόμαστε ένα μέρος να μπορούμε να μαζευτούμε οι φίλαθλοι.

Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και έκανα τα μαγαζιά σε πρότυπο της Γερμανίας. Νομίζω ο κόσμος θα έρθει. Είναι ακόμη πολύ φρέσκο αλλά είναι το πρώτο βήμα που έκανε η ομάδα. Αφού διοργανώσουμε και κάποιες άλλες βραδιές ο κόσμος θα έρχεται και θα το απολαμβάνει.

-Για τα πρότυπα από τα οποία εμπνεύστηκε: Έχουμε “κλέψει” ιδέες από την Ντόρτμουντ, από Φρανκφούρτη και τα βάλαμε όλα στο Κλεάνθη Βικελίδης. Ο Σάκης ο Λεμόνας, ο διακοσμητής, ασχολήθηκε με τις  επιθυμίες μας και έκανε μια τέλεια διακόσμηση.

-Για τον χώρο που δεν είναι μόνο καθαρά αθλητικός: Νομίζω αυτό ακριβώς θέλαμε να πετύχουμε. Όταν λέτε ότι το πετύχαμε μου αρέσει.

-Για τις χθεσινές εικόνες της ομάδας: Νομίζω ότι ο κύριος Παντελίδης τεστάρει πολλά πράγματα ακόμη. Η ομάδα ήταν πολύ κοντά. Απέβαλαν το άγχος, έκαναν πλάκα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πετύχει στους στόχους της. Τα παιδιά έχουν κάνει πολλά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μετά τα 4 χρόνια που λείπαμε, είδα μια ομάδα που μπορεί. Ο Άρης θα πρωταγωνιστήσει και μπορεί να το κάνει. Χθες όλοι τραγούδησαν, γέλασαν. Υπήρχε οικογενειακό κλίμα και δέσιμο. Ήταν σαν να έβλεπα μια παρέα που βγήκε να γευματίσει.

-Για τα τραγούδια: Αφού υπάρχει το βιντεάκι του Βέλεθ δείτε το και θα καταλάβετε. Το τραγούδι ήταν όντως λαϊκό. Φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Μου έδωσαν να καταλάβω ότι η ομάδα είναι πολύ καλά.

-Για τον αν ζήτησε κάτι από την ομάδα: Ζήτησα από την ομάδα να νικήσει την Κρήτη.

-Για τον Παντελίδη: Ο κ. Παντελίδης είναι πολύ ευχάριστος στην επικοινωνία του. Νομίζω θα πετύχει σε αυτά που θα κάνει. Βέβαια όπως όλοι θέλει το χρόνο του και αυτός.

-Για την επιχειρηματικότητα του: Η επιχείρηση θέλει το χρόνο της αλλά θα πάει καλά. Στο αθλητικό κομμάτι εγώ μεγάλωσα εδώ. Με τραβούσε ανέκαθεν το κιτρινόμαυρο. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στο εξωτερικό αλλά αγαπώ την χώρα μου και την ομάδα μου.

-Για το μενού: Πίτες, ζυμαρικά και κρέατα. Από ποτό υπάρχουν πολλές επιλογές. Έχουμε κρασί, μπύρα, αναψυκτικά και βαρύ αλκοόλ. Υπάρχουν τα πάντα.

To Top