Λαλάνα – Λίβερπουλ: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού μετά από έξι χρόνια

Η πορεία του Άνταμ Λαλάνα στη Λίβερπουλ έφτασε στο τέλος της και ο Άγγλος μέσος αποχαιρέτησε τους οπαδούς των Reds με συγκινητικό μήνυμα. 

Είναι ένας από τους λίγους συνδετικούς κρίκους που απέμεναν να ενώνουν τη Λίβερπουλ της μετριότητας, με τη Λίβερπουλ του Κλοπ και των μυθικών στιγμών της τελευταίας διετίας.

Το φινάλε του Άνταμ Λαλάνα ήταν προδιαγεγραμμένο εδώ και καιρό, αφού ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός είχε επιβεβαιώσει δημόσια πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποτελέσει παρελθόν στα τέλη Ιουλίου. Έτσι, το αντίο του Άγγλου χαφ ήρθε αναμενόμενα, αλλά συγκίνησε τους οπαδούς και τα μέλη των Reds, σφραγίζοντας το τέλος της θητείας του στο Μέρσεϊσαϊντ μετά από έξι χρόνια.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς που επηρέασαν την εξέλιξή του και τον ρόλο που έβρισκε τις τελευταίες χρονιές, ωστόσο, δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει και να είναι καθοριστικός στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ευρώπης και Αγγλίας.

Μετά από 178 συμμετοχές, 22 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο 32χρονος έριξε μέσω Instagram τους τίτλους τέλους, στέλνοντας μήνυμα ευγνωμοσύνης προς τους οπαδούς, τον κολλητό του, Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς και τους Γιούργκεν Κλοπ και Μπρένταν Ρότζερς, που τον καθοδήγησαν την τελευταία εξαετία.

«Τίποτα εκτός από αγάπη και εκτίμηση για τα τελευταία 6 χρόνια. 

Ευχαριστώ τον Μπρένταν Ρότζερς, θα είμαι για πάντα ευγνώμων που μου έδωσε το προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον σύλλογο. 

Τον Γιούργκεν Κλοπ, έναν ακόμα καλύτερο άνθρωπο από προπονητή ποδοσφαίρου. 

Τον Τζόρνταν Χέντερσον, τον καλύτερο μου φίλο. Κανείς δεν αξίζει την επιτυχία περισσότερο από αυτόν τον τύπο. Ήταν τα πάντα για μένα να βρίσκομαι δίπλα του σε όλα όσα πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων ο Λαλάνα.

To Top