Λαμία: Έκλεισε την άμυνα με την απόκτηση του Μπενίτες

Μετά τον Κορνέζο, η Λαμία ολοκλήρωσε και την επόμενη μεταγραφή της για το κέντρο της άμυνας ανακοινώνοντας την απόκτηση του Όλιβερ Μπενίτες.

Η Λαμία εξέταζε σοβαρά την περίπτωση του 31χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Όλιβερ Μπενίτες, ο οποίος μάλιστα είχε μείνει εκτός αποστολής της Πατρονάτο από την αναμέτρηση με τη Χιμνάσια.

Όλα έδειχναν ότι ο Μπενίτες θα υπέγραφε στη Λαμία, κάτι που συνέβη με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει την απόκτησή του. Έτσι η Λαμία έκλεισε την τετράδα των στόπερ της για τη νέα σεζόν καθώς νωρίτερα είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Γιώργου Κορνέζου από την ΑΕΚ, διαθέτοντας επίσης στο ρόστερ και τους Τζανετόπουλο και Αντέτζο.

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (07.06.1991) Αργεντινό στόπερ, Oliver Benitez Paz.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε από τη Χιμνάσια, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε στο παρελθόν σε Τίγκρε και Σαν Μαρτίν.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του ο Oliver δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από τη χώρα μου την Αργεντινή και είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για την καριέρα μου να αγωνιστώ σε μια επαγγελματική ευρωπαϊκή ομάδα. Θα βάλω τα δυνατά μου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

To Top