Λαμία: Κατέθεσε προσφυγή ο Αντέτζο

Ο Ντάνιελ Αντέτζο κατέθεσε προσφυγή ενάντια της Λαμίας, μετά από διαφωνία που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις για την λύση του συμβολαίου του, διεκδικώντας την ελευθερία του.
Στα άκρα έφτασαν οι σχέσεις της Λαμίας με τον Ντάνιελ Αντέτζο. Ο 34χρονος Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός κατέθεσε προσφυγή ενάντια στην ομάδα της Φθιώτιδας στην ΕΠΟ, μετά την διαφωνία που υπήρξε στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να λύσουν πρόωρα την συνεργασία τους.

Ο Αντέτζο δεν υπολογίζεται την φετινή σεζόν από τον Λεωνίδα Βόκολο και γι’ αυτό δεν έχει αγωνιστεί ούτε σ’ ένα παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι στιγμής. Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει την δυσαρέσκειά του και γι’ αυτό ζήτησε να αποχωρήσει.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Λαμίας, παρ’ ότι κατανοούν την επιθυμία του, δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά του και την… σκόνη που έχει σηκώσει για το θέμα αυτό θεωρώντας πως δεν έχει εκτιμήσει όλα όσα του έχει προσφέρει η ομάδα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται σε κείνη.

Ο 34χρονος Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην ομάδα της Φθιώτιδας από το καλοκαίρι του 2018, όταν και ήρθε ως ελεύθερος από την Κέρκυρα. Έκτοτε, πραγματοποίησε 150 συμμετοχές με την φανέλα της, σκοράροντας και επτά τέρματα.

 

To Top