Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Με σκόρερ τον Βέργο σκαρφάλωσε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (video)

Η Λαμία πήρε μία μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Ήρωας για την ομάδα της Λαμίας ήταν ο Νίκος Βέργος, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 12′ και στο 45+4′ του αγώνα. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 53′ λόγω αποβολής του Ντε Βινσέντι. Μάλιστα πριν από το τέλος δεύτερη κίτρινη είδε και ο Μανούσος.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Βόκολου ανέβηκε στους 20 πόντους στο -2 από Λεβαδειακό και Λαμία, ενώ πλησίασε στους -3 τους Ηπειρώτες που δεν έχουν καθαρίσει σε καμία περίπτωση την υπόθεση σωτηρία.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα (70′ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (66′ Σλίβκα), Τζανδάρης, Νούνιες (66′ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης (82′ Καραμάνος), Βέργος (82′ Μανούσος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Τσάβος (82′ Λώλης), Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίμας (66′ Λεό), Λιάσος (46′ Μπιλμπάο), Τζίνο, Μορέιρα (82′ Παμλίδης), Ριένστρα (58′ Ροσέρο), Μπάλαν.

To Top