Λαμία: «Τέλος» ο Τζαγκόεφ, σταματάει το ποδόσφαιρο

 

Ο Αλαν Τζαγκόεφ ενημέρωσε όλους στη Λαμία πως επιθυμεί να τερματίσει την καριέρα του και επί της ουσίας αποτελεί παρελθόν από το club.
Αδοξο τέλος φαίνεται πως είχε η παρουσία του Αλαν Τζαγκόεφ στη Λαμία, καθώς οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρώσος μεσοεπιθετικός όχι μόνο δεν θα συνεχίσει στην ομάδα αλλά και θα τερματίσει την καριέρα του, όπου μεταξύ άλλων έχει στο παλμαρέ του τρία πρωταθλήματα της χώρας του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και 59 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα.

Ο 33χρονος διεθνής που υπέγραψε στα τέλη Σεπτεμβρίου στο club και είναι το μεγαλύτερο όνομα που έπαιξε ποτέ μπάλα με τη φανέλα της, ταλαιπωρείται εσχάτως από έναν τραυματισμό και αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως τον οδήγησε στην απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια του».

Από τον σύλλογο του μετέφεραν πως είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν ένα εύλογο χρονικό διάστημα μήπως και αλλάξει γνώμη, αλλά εκείνος παρουσιάζεται αμετάπειστος και έτσι κάπου εδώ πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη μεγάλη του παρουσία στα γήπεδα.

Ο Τζαγκόεφ έπαιξε ως τώρα δύο φορές σαν αλλαγή, στα παιχνίδια της Λαμίας με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top