ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαμπάδα «μάνατζερ ράγκμπι», σουβλάκι, μπύρα κι άλλες cult επιλογές! (photos)

O Ελληνας φημίζεται για τις απίστευτες εμπνεύσεις του σε κάθε τομέα της ζωής. Εμπνεύσεις που φτάνουν σε ένα από τα πιο παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα και το απογειώνουν. Αν νομίζετε ότι οι λαμπάδες είναι ένα βαρετό έθιμο, τότε δείτε τις προτάσεις που ακολουθούν και θα αλλάξετε γνώμη.

Το Gazzetta Weeekend Journal συγκέντρωσε τις πιο μοναδικές λαμπάδες, με κάποιες από αυτές να σχετίζονται ακόμα και με το… Survivor!

Αξίζει να τις δείτε:

Λαμπάδα φραπέ

Ο παραδοσιακός φραπέ δεν θα μπορούσε να λείπει από το Πάσχα και με 11.99 δεν τον αποχωρίζεσαι ούτε στην εκκλησία. Είναι και νηστίσιμος καθώς η πρόταση είναι για φραπέ χωρίς γάλα! Προσοχή όμως, μην παρασυρθείς και προσπαθήσεις να τραβήξεις καμία τζούρα…

Λαμπάδα fredo

Ο Ελληνας, ως γνωστό, είναι λάτρης του καφέ και δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρόταση του πιο μοδάτου fredo με 11.99. Προσέξτε τη λεπτομέρεια, έχει ακόμα και κανέλα πάνω στο αφρόγαλα!

Λαμπάδα σουβλάκι

Ελληνας χωρίς σουβλάκι δεν γίνεται και με 8 ευρώ παίρνεις τη σουβλακάρα σου και πας στην εκκλησία. Την κοιτάς μάλιστα και σου ανοίγει περισσότερο η όρεξη για το τραπέζι της Ανάστασης

Λαμπάδα τυλιχτό σουβλάκι

Κι αν είσαι μάλιστα και λίγο πιο μερακλής, βγαίνει λαμπάδα ακόμα και σε τυλιχτό, το οποίο είναι μάλιστα κομπλέ! Ακόμα και τζατζίκι έχει… Αυτή η λαμπάδα είναι πιο ακριβή, κάνει 14 ευρώ, αλλά είπαμε, είναι απ’ όλα!

Λαμπάδα σάντουϊτς

Αν δεν σου αρέσει το σουβλάκι, υπάρχει η εναλλακτική λαμπάδα σάντουϊτς, με δύο μάλιστες επιλογές! Τυρί με σαλάμι σε μαύρο ψωμί και τυρί, σαλάμι, ντομάτα, σε άσπρο ψωμί. Ακριβή βέβαια η λαμπάδα, στα 17 ευρώ, αλλά μιλάμε για έργο τέχνης. Μην κάνεις, όμως, το λάθος και από τη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας, σε πιάσει λιγούρα και πας να τη δαγκώσεις!

Λαμπάδα hot dog

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η λαμπάδα hot dog! Aρκετά κοντά στο παραδοσιακό… βρώμικο, έχει κέτσαπ και μουστάρδα.

Λαμπάδα τοστ

Να και κάτι πιο ελαφρύ εάν σου έχει πέσει βαρύ το τόσο… φαγητό. Λαμπάδα τοστάκι με 10 ευρώ, με ζαμπόν τυρί…

Λαμπάδα μπύρα

Κι αν με τόσο φαγητό, δίψασες, να και η μπυρίτσα σου. Πρόσεξε μόνο μην κάνεις το λάθος και επιχειρήσεις να πεις μία γουλιά. Θα σου μείνει το κερί στο στόμα.

Λαμπάδα donut

Μετά από τόσα φαγητά ήρθε και η σειρά του γλυκού. Λαμπάδα donut με μυρωδιά μάλιστα σοκολάτας, στα 12 ευρώ.

Λαμπάδα τουλούμπα

Στο παραδοσιακό Πάσχα, υπάρχει χώρος για ένα πιο παραδοσιακό γλυκό όπως είναι η τουλούμπα. Με 10 ευρώ αγοράζεις μία ξεχωριστή λαμπάδα.

Λαμπάδα χειρομβοβίδα

Για… εκρηκτική εμφάνιση στην Ανάσταση, η λαμπάδα χειροβομβίδα με 10 ευρώ. Το πρόβλημα θα είναι βέβαια, εάν κάποιος δεν εκτιμήσει το χιούμορ σου και την περάσει για αληθινή!

Λαμπάδα πιστόλι

Επίσης για… εκρηκτική εμφάνιση στην εκκλησία, για φανατικούς φίλους του Τζέιμς Μποντ και όχι μόνο. Αρκεί να μην νομίζεις κανείς ότι πας να ληστέψεις το παγκάρι…

Λαμπάδα χαρτονόμισμα

Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου, έλεγε το τραγούδι της δεκαετίας του ’60 και να που τώρα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις. Με 10 ευρώ αγοράζεις τη λαμπάδα 50ευρώ και την καις…

Λαμπάδα βαράκι

Αν είσαι φανατικός της γυμναστικής και δεν θέλεις να χάσεις ούτε λεπτό από την προπόνηση σου, δίνεις 16 ευρώ και ακόμα και στην εκκλησία, γυμνάζεις τα χέρια σου!

Λαμπάδα πρώην μισθοφόρος

Αν νομίζεις ότι η μόδα του Survivor δεν θα επηρέαζε το ελληνικό Πάσχα είσαι γελασμένος. Οι πρωταγωνιστές του reality τώρα και σε λαμπάδα, όπως ο πρώην μισθοφόρος.

Λαμπάδα μάνατζερ ράγκμπι

Μπορεί το ελληνικό ράγκμπι να θρηνεί για την απομάκρυνση του μάνατζερ ράγκμπι από το Survivor αλλά οι φανατικοί υποστηρικτές του, μπορούν να παρηγορηθούν με την… έκδοση της λαμπάδας του. Αλλά και όσοι τον αντιπαθούν, έχουν τη δυνατότητα πλέον, να τον κάψουν!

 

 

To Top