Λαμπράκης: «Μας προσέγγισε ο Άρης, αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε τώρα τον Σαρρή»

Τη δική τους διάσταση στο θέμα του Γιώργου Σαρρή, έδωσαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη, επιβεβαιώνοντας, μετά από τον παίκτη και οι ίδιοι την προσέγγιση, από τον Άρη, αλλά και τα μεγάλα εμπόδια που υπάρχουν.

Το μέλος της προσωρινής διοίκησης του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, μιλώντας στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού τόνισε σε δηλώσεις του ότι: « Δεν υπάρχει κανένα θέμα Σαρρή. Ο Εργοτέλης βρίσκεται σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και δεν μπορεί τούτη την ώρα να ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, υπήρξε μία προσέγγιση από κάποιον παράγοντα του Αρη, για έναν ποδοσφαιριστή μας, όμως του εξηγήσαμε, πως εμείς ως προσωρινή επιτροπή, μη έχοντας το δικαίωμα της υπογραφής, δεν μπορούμε να προβούμε σε καμία κίνηση. Επομένως, δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης , διότι εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα. Επιπλέον, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, έχουμε πάρει την απόφαση να πάμε μέχρι τέλους τη διεκδίκηση επιστροφής μας στη Superleague, γιατί μόνο έτσι θα κατορθώσουμε να λύσουμε τα ζητήματά μας. Αρα και να μπορούσαμε να δώσουμε κάποιους παίκτες , δεν θα το κάναμε για να μην αποδυναμώσουμε την ομάδα».

Και ο Λαμπράκης, κατέληξε: « Κάναμε συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας και πήραμε τις αποφάσεις που σας προανέφερα. Ευχαριστούμε τον Αρη για το ενδιαφέρον, αλλά ήταν γραφτό, όπως το καλοκαίρι με τον Κατσικοκέρη, να μη μπορέσουμε και πάλι να συνεργαστούμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του συνδρομητικού καναλιού: «η προσέγγιση του Αρη προς τον Εργοτέλη, την οποία επιβεβαίωσε ο Λαμπράκης, δεν αφορούσε μόνο τον Σαρρή! Η συζήτηση έγινε, μετά τη διστακτικότητα του παίκτη (τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι) και  για άλλον ποδοσφαιριστή των Κρητικών. Τον δεξιό μπακ Μανώλη Τζανακάκη, ο οποίος, επί Καραγεωργίου, χρησιμοποιούνταν και ως αριστερό μπακ».

To Top