Λαμπριάκος: “Την Τετάρτη θα απαντήσουμε για όλα…”

Το θέμα της διοίκησης Πρωτοδικείου, με τη συμμετοχή ή όχι των τριών μελών της διοικούσας παραμένει ανοιχτό.

Αλέκος Κατσιαούνης, Σταύρος Λαμπριάκος και Πάνος Στεφανίδης κλήθηκαν από την Κοινωνία Μελών να απαντήσουν συγκεκριμένα, εάν θα είναι ή όχι σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου. Οι απαντήσεις αναμένονται μέχρι την Τετάρτη.

Ο Σταύρος Λαμπριάκος και ο Πάνος Στεφανίδης ήταν παρόντες στην εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών. Όχι, όμως ο Αλέκος Κατσιαούνης. Όταν ρωτήσαμε τον Λαμπριάκο εάν έχει πάρει τις αποφάσεις αρκέστηκε να πει: «Θα μάθετε σύντομα, τι ακριβώς θα γίνει…” ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης τόνιζε ότι “Την Τετάρτη θα απαντήσουμε, για όλα”, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι πληροφορίες τον θέλουν, μαζί με τον Στεφανίδη, ιδιαιτέρως επιφυλακτικό, σε μια πιθανή δική του συμμετοχή. Δεν δείχνει διατεθειμένος, όπως και ο Στεφανίδης να μπει σε προσωπικές περιπέτειες από τη στιγμή που υπάρχει το μεγάλο βάρος των χρεών. Ο Κατσιαούνης, ο οποίος πάντως, δεν έχει πει ακόμη, επισήμως, το «ναι» σε δηλώσεις του έδειξε ότι είναι θετικός να συμμετέχει, εφόσον πάρει τις νομικές διασφαλίσεις.

Το επόμενο διοικητικό βήμα της ΠΑΕ, ήταν, πάντως, ένα από θέματα στο θέατρο «Βεργίνα» του καζίνο της Θεσσαλονίκης. Οι περισσότεροι υπογράμμιζαν την αναγκαιότητα άμεσης προσφυγής στο Πρωτοδικείο. Το αν θα είναι οι συγκεκριμένοι τρεις παράγοντες ή κάποιοι άλλοι θα φανεί πολύ σύντομα. Πάντως και χθες συνεχίστηκαν οι συζητήσεις με τους νομικούς που ασχολούνται με το άρθρο 99. Ο χρόνος, όμως, δείχνει να τελειώνει…

To Top