Λαπόρτα: “Θα ετοιμάσω μία πειστική πρόταση στον Μέσι για να παραμείνει”

Ο Τζουάν Λαπόρτα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι θα καταθέσει μια πειστική πρόταση στον Μέσι που θα τον κάνει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Τι ανέφερε για το θέμα ο Κούμαν.

Το βασικό θέμα που απασχολεί την Μπαρτσελόνα είναι η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα. Με τις εκλογές στο σύλλογο να πλησιάζουν ήταν δεδομένο πως όλοι οι υποψήφιοι θα προχωρούσαν σε κάποια δήλωση για το μέλλον του Αργεντινού.

Αυτό έπραξε και ο Τζουάν Λαπόρτα. Ο πρώην πρόεδρος των μπλαουγκράνα και υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές τόνισε για το θέμα: “Ο Λίο ξέρει πως κρατάω τον λόγο μου. Τήρησα την υπόσχεση μου την προηγούμενη φορά, έχω αποκτήσει… φερεγγυότητα απέναντι του. Είπε πως θα περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό μου δίνει χρόνο για να ετοιμάσω μία αρκετά… πειστική πρόταση για να παραμείνει”.

ΚΟΥΜΑΝ: “ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ”

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν ξεκάθαρος και ζήτησε από όλους να σεβαστούν την απόφαση του Μέσι όποια κι αν είναι αυτή.

“Όλοι είδατε ποια είναι η κατάσταση. Μίλησε στην συνέντευξη και είπε πως δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του. Πρέπει να το σεβαστούμε. Κάθε παίκτης που τελειώνει το συμβόλαιο του, είναι ελεύθερος να αποφασίσει. Πάντα ήταν ένας παίκτης που έδειχνε πως θέλει το καλύτερο για την ομάδα. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση του.

Το παιχνίδι του και η σημασία του είναι τεράστια για το κλαμπ. Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, είναι εκεί ο Λίο για να κερδίσει τον αγώνα. Γι’ αυτό είναι ο καλύτερος στον κόσμο” τόνισε χαρακτηριστικά.

To Top