Λαρεντζάκης: “Δούλευα και περίμενα την ευκαιρία, δεν έδωσα καμία απάντηση”

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε λόγω και της αποχώρησης του Γιάννη Αθηναίου πραγματοποιώντας κόντρα στον Πανελευσινιακό την καλύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη.

Ο γκαρντ των κίτρινων δήλωσε αρχικά: “Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Μέσα στην εβδομάδα έφυγε ένας σημαντικός παίκτης. Έπρεπε να το ξεπεράσουμε και να δουλέψουμε καλά. Στόχος μας ήταν να μην κάνουμε λάθη και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Αν δούμε τις ασίστ και τα λάθη το πρόσημο είναι θετικό. Ξεκινήσαμε δυνατά, βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο και παρότι είχαμε κάποια κενά διαστήματα ανταπεξήλθαμε”.

Πρόσθεσε πως “τώρα έχουμε τον εκτός έδρας αγώνα με την Χαλκίδα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα με τον κόουτς για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο”.

Ερωτηθείς για την απόδοση του είπε: «Είχα καιρό να παίξω και ήμουν αγχωμένος. Ξεκινάς από άμυνα κι από κει παίρνεις ρυθμό. Μπήκε το πρώτο σουτ και η συνέχεια ήταν καλή.

Δεν ήταν απάντηση σε κάποιον. Δεν ήμουν έτοιμος στο κομμάτι της συγκέντρωσης και στην άμυνα. Δούλευα και περίμενα την ευκαιρία.

To Top