ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαρεντζάκης: «Ο Άρης θα πάει ψηλά και στα πλέι οφ»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δανεικός από τον Άρη στο Κολοσσό Ρόδου, μίλησε για το ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο  στο YellowRadio 92,8

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Όταν μια ομάδα σε ένα τέτοιο παιχνίδι μαζεύει 4.000 κόσμο είναι πολύ δύσκολο να χάσει. Υπάρχει κόσμος που παρακολουθεί την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ όμορφο. Από την έδρα του Άρη δεν πέρασαν πολλές ομάδες, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να περάσουμε εμείς».

Για το αρνητικό σερί που έσπασε ο Άρης με αντίπαλο τον Κολοσσό: «Ήταν λογικό κάποια στιγμή να σπάσει αυτή η παράδοση. Είχε κάποιες ήττες ο Άρης με αντίπαλο τον Κολοσσό, αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνουν».
Για τον Άρη: «Είναι μια δυνατή ομάδα ο Άρης και γι αυτό είναι εκεί που είναι και έχει κάνει όλες αυτές τις νίκες. Προχθές έλειπε και ο Μακνίλ που είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα και θεωρώ πως ο Άρης θα πάει ψηλά και στα play-off».
Για τις διαφορές του Άρη στο πρώτο ματς με το προχθεσινό: «Πριν την έναρξη του ματς , μπορείς να πεις ότι επειδή δεν έπαιζε ο Μακνίλ θα ήταν δύσκολο για τον Άρη. Στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε και ρόλο η έδρα της Ρόδου, αλλά και η κούραση του Άρη από το Γιούροκαπ. Το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν τελείως ξεχωριστό».
Για την ομάδα των επόμενων χρόνων: «Μπορεί να έχει μια πολύ δυνατή ομάδα ο Άρης, αλλά χρειάζεται ενίσχυση και δυνατό ελληνικό κορμό. Θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω και εγώ σε αυτό και μακάρι να πάνε όλα καλά».
Για τα play-off: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα. Θα πάμε να παίξουμε, να το ευχαριστηθούμε και να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Μπορούμε να πάρουμε ένα παιχνίδι και να πάμε τη σειρά σε τρίτα ματς, αλλά είναι δύσκολο. Πρέπει να ήμαστε πανέτοιμοι».
Για τον Άρη με την Κηφισιά: «Η Κηφισιά έχει πολύ δυνατή ομάδα και θυμόμαστε ότι και ο Άρης κέρδισε δύσκολα στην Αθήνα. Θεωρώ πως ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα στην έδρα του».
To Top