Λαρεντζάκης: “Στο τέλος θα πάρουμε την θέση που μας αξίζει”

Στα τελευταία παιχνίδια ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης παίρνει χρόνο συμμετοχής και προσπαθεί από την πλευρά του να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Μουρατίδη- Καμπερίδη.

Ο νεαρός γκαρντ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν αρκετά παρά τις απουσίες ωστόσο τα άσχημα ποσοστά στα σουτ και το άγχος που δημιουργήθηκε δεν μπόρεσαν να δώσουν στον Άρη τη νίκη.

Αρχικά υποστήριξε: «Όλα τα παιδιά κάναμε μεγάλη προσπάθεια προσπάθεια όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είχαμε δύο βασικές απουσίες, τους δύο ψηλούς μας και προσπαθήσαμε να πάμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, να τρέξουμε και να τους πιέσουμε. Αυτό δεν έγινε και ήρθαν οι συνέπειες της ήττας».

Για τα άσχημα ποσοστά στα σουτ ο 21χρονος γκαρντ τόνισε: «Στην επίθεση δεν λειτουργήσαμε όπως θα έπρεπε και όσο πέρναγε η ώρα υπήρχε και άγχος και όλα αυτά έφεραν την ήττα. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε και κάνουμε τις νίκες που θέλουμε πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάρουμε την θέση που μας αξίζει».

 

To Top