ΜΠΑΣΚΕΤ

Λατρεία για τον Άρη δίχως σύνορα! Η κόρη του Χαβίτο με τη φανέλα του Γκάλη! (photo)

Η οικογένεια του Φρανσίσκο Χαβίτο φροντίζει με κάθε τρόπο να επιστρέφει την αγάπη που εισέπραξε όλα τα χρόνια της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη. Είναι όλοι Άρης και αυτό έδειξε η κόρη του Χαβίτο, Σοφία, η οποία φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Νίκου Γκάλη!

Η ενημέρωση του ΑΣ Άρης αναφέρει: “Είναι γνωστό ότι η αγάπη για τον Άρη δεν έχει σύνορα. Μέχρι την Ισπανία έφτασε η «δίψα» για τη θρυλική εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88. Άλλωστε οι «ομηρικές» μάχες του ΑΡΗ με την Μπαρτσελόνα εκείνα τα χρόνια, έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη όλων.

Η María Isabel Recio Vicente από την πόλη Moraleja παρήγγειλε και παρέλαβε την ιστορική φανέλα του Αυτοκράτορα, για την κόρη της Σοφία, η οποία δεν άφησε… λεπτό να περάσει πριν τη φορέσει και φωτογραφηθεί μ’ αυτήν. Πρόκειται για τη σύζυγο και την κόρη του Φρανσίσκο Χαβιέ Περάλ, του αγαπημένου σε όλους Χαβίτο, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του Άρη από το 2006 έως το 2011. 

Στείλτε κι εσείς τις φωτογραφίες σας με τη φανέλα του Αυτοκράτορα στη διεύθυνση [email protected] #ARISAC #ARISBC #EMPERORJERSEY #ARIS “.

 

To Top