Χωρίς κατηγορία

“Λαχείο” με Καλουτζέροβιτς για την επίθεση! Το σκέφτεται ο Κατσαβάκης

Ο Άρης αυτήν τη στιγμή ρίχνει μεγάλο βάρος σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή στον Νίκο Κατσικοκέρη. Το γεγονός ότι είναι στην κατηγορία των “24αρηδων”, άρα δεν λογίζεται ως μια από τις τρεις μεταγραφές που έχουν δικαίωμα οι κίτρινοι δεν κλείνει τον δρόμο σε άλλες περιπτώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια του Μάκη Κατσαβάκη είναι μια περίπτωση επιθετικού από το εξωτερικό, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως… “λαχείο”! Πρόκειται για αυτήν του Άντρια Καλουτζέροβιτς, ο οποίος ανήκει στην Γκουοάν του Πεκίνου, έχει μεγάλο τριετές συμβόλαιο, αλλά είναι διατεθειμένος να το σπάσει για να επιστρέψει στην Ευρώπη ή καλύτερα να έρθει ως δανεικός στον Άρη.
Ο 25χρονος Σέρβος στράικερ έχει αγωνιστεί τρεις φορές στην Εθνική της χώρας του, πριν πάει στην Κίνα φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα σε 43 αγώνες πετυχαίνοντας 19 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Ραντ, Σπάρτακ Σουμπότιτσα, Χάιντουκ Βελιγραδίου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την OFK Βελιγραδίου.
Στην Κίνα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και παρά το μεγάλο συμβόλαιο που είχε, είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει, έχοντας εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη και θεωρώντας παράλληλα ότι η ευκαιρία που του δίνει ο Άρης είναι εξαιρετική. Αυτός είναι ο λόγος που έχει ρίξει τις απαιτήσεις σε ένα επίπεδο που μπορεί να το “σηκώσει” ο Άρης της σημερινής κατάστασης. Η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται “λαχείο” γιατί ενώ έχει συμβόλαιο που αγγίζει τα 700.000 ευρώ στην Κίνα, είναι διατεθειμένος να έρθει δανεικός στην Ελλάδα με ένα ποσό που κυμαίνεται στα 90-100.000 ευρώ ετησίως, όπως διεμήνυσε και ο μάνατζερ του παίκτη στους κίτρινους, την ώρα που από την Αθήνα, η ΑΕΚ δείχνει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.
Τον παίκτη έχει δει και έχει ξεχωρίσει ο Κατσαβάκης και τέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων των κιτρινόμαυρων.
Κάθε κίνηση του Άρη θα γίνει με προσοχή έχοντας ως γνώμονα δυο σημαντικά στοιχεία: το αγωνιστικό και το οικονομικό όφελος της ομάδας.
.
To Top