Λαχτάρα για το… Κλεάνθης Βικελίδης!

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας βόλεϊ του Άρη, ο Ιβάν Μποΐκοβιτς, μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, αναφέρθηκε στην νέα του στέγη και δεν έκρυψε την… λαχτάρα του να βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης (!), αν και δεν είναι ιδιαίτερα ποδοσφαιρόφιλος…

Ο Σέρβος πασαδόρος αναφέρθηκε στη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του: «Έπαιξα στην Κύπρο τα τελευταία εφτά χρόνια. Έμαθα εκεί τη γλώσσα. Δεν είναι ακριβώς ίδια με την ελληνική γλώσσα αλλά είναι παρόμοια. Φέτος ξεκίνησα στη Ρουμανία αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων έσπασα το συμβόλαιό μου και τώρα είμαι εδώ».

Σχετικά με το τι γνωρίζει από τον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα ο Μποΐκοβιτς είπε: «Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το πρωτάθλημα και τον Άρη. Αυτό που ξέρω είναι πώς η ατμόσφαιρα και η πόλη είναι ωραία. Άλλωστε οι Σέρβοι και οι Έλληνες έχουμε κοινά στοιχεία. Είδα σε βίντεο το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα προσπάθησε και ο ένας βαθμός που αποκτήθηκε είναι πολύ καλός για τον Άρη, γιατί ο Ηρακλής είναι πολύ δυνατή ομάδα».

Αναφερόμενος στον εαυτό του και το τι θα πρέπει να περιμένει από αυτόν ο κόσμος, τόνισε:
«Αυτό που θα πρέπει να περιμένετε από εμένα είναι να παλεύω κάθε πόντο, κάθε σετ και θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να πάρει θετικά αποτελέσματα η ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία ο Σέρβος πασαδόρος δήλωσε: «Έχω κάνει ήδη δύο-τρεις προπονήσεις. Μου αρέσει η ομάδα, ο τρόπος που προπονούμαστε και περιμένουμε το καλύτερο».

Τέλος, ο Μποΐκοβιτς είπε ότι γνωρίζει τον Κροάτη Μάριο Ζέλιτς, τελευταίο απόκτημα του Άρη, με τον οποίο είχαν τεθεί αντίπαλοι στην Κύπρο, δήλωσε οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και μάλιστα τόνισε ότι είχε δει το παιχνίδι ποδοσφαίρου των δύο ομάδων για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο οποίο εξέφρασε να βρεθεί με την πρώτη ευκαιρία, έστω και αν δεν είναι… φανατικός του ποδοσφαίρου.

To Top