Λαχτάρα με Παπαστεριανό! Χτύπησε στο γόνατο, τελευταία στιγμή θα φανεί αν μπορεί να παίξει!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Μανώλη Παπαστεριανό! Ο Έλληνας μέσος χτύπησε στο γόνατο στη σημερινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και αποχώρησε με πόνους. Αύριο θα φανεί αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον Σούλη Παπαδόπουλο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης “ο Μανώλης Παπαστεριανός είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Σούλη Παπαδόπουλο εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος  -ειρήσθω εν παρόδω- μαζί με τους Γιάννη Ζαραδούκα και Νούνο Κοέλιο εξέτισαν την ποινή τους στον προηγούμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, στη διάρκεια της σημερινής απογευματινής προπόνησης, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε.

Η κατάσταση του Παπαστεριανού (τοποθετήθηκε πάγος στο γόνατό του) δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο αύριο θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς.

Από εκεί και μετά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Ανδρέας Ηρακλής και Κώστας Κοτσαρίδης.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή”.

 

 

To Top