Λαχτάρησε από τον ΠΑΣ, αλλά πέρασε στους “8” ο Παναθηναϊκός

Ο μαχητικός ΠΑΣ Γιάννινα, που προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ και τα… φάλτσα του βοηθού Καλύβα έφεραν τον Παναθηναϊκό «φάτσα» με ταπεινωτικό αποκλεισμό! Τελικά με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο μέρος οι Αθηναίοι επικράτησαν με 3-1 και προκρίθηκαν στους «8»! Κόκκινη ο Κουρμπέλης. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις αλλά πάγωσαν το ΟΑΚΑ από μία στημένη φάση, ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Αποστολόπουλος και ο μετουσίωσε σε γκολ με κεφαλιά ο Παντελάκης στο 24’ (0-1).

Ο γηπεδούχος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης δέκα λεπτά αργότερα με τον Ινσούα (34’), αλλά ο βοηθός Καλύβας το ακύρωσε σηκώνοντας τη σημαία του για οφ σάιντ, ενώ δεν ήταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά και πολιόρκησε την εστία του ΠΑΣ. Ο Γιαννίκογλου με φανταστική απόκρουση στο 51’ έσωσε την ομάδα του σε κεφαλιά του Περέα, αλλά στο 56’ ο Δώνης ισοφάρισε (1-1) και στο 58’ ο Σένκεφελντ έκανε το 2-1.

Λίγα λεπτά αργότερα μετά από συνδυασμό των Ζαχίντ-Γιόχανσον και ανατροπή του τελευταίου από τον Μπουκουβάλα δόθηκε πέναλτι.

Ο Μακέντα εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έκανε το 3-1 στο 72’. Πέντε λεπτά μετά ο Κουρμπέλης αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη (77’) και το ματς πήγε στην κόψη του ξυραφιού.

To Top