“Λαϊκές οι τιμές των διαρκείας, ακόμη ανοιχτό αν θα περιλαμβάνουν και τη συνδρομή της ΚΜΑ”

O Πολυδεύκης Γκουρλάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Άρης μίλησε μεταξύ άλλων για τα εισιτήρια διαρκείας που τέθηκαν σε κυκλοφορία και εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στις 17 Αυγούστου για να παρουσιάσει τις συμφωνίες που πρέπει για το άρθρο 99.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας και για το αν πιστεύει ότι θα μπορούσαν αν κυκλοφορήσουν νωρίτερα: «Έπρεπε να ετοιμαστούμε. Όπως είδατε και σήμερα, βγάλαμε κάποια έκτατα πακέτα, θέλαμε να δούμε τις τιμές και να τα προωθήσουμε καλύτερα. Δηλαδή, να γίνουν πρώτα κάποιες μεταγραφές και μετά».

 Για το σκεπτικό με το οποίο μπήκαν οι συγκεκριμένες τιμές και για το ποια παιχνίδια αφορούν, είπε: «Αφορούν τα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Γνωρίζεται ότι θα υπάρχουν και δύο παιχνίδια παραπάνω για το πρωτάθλημα. Επίσης, οι τιμές είναι λαϊκές γιατί ζούμε σε περίοδο κρίσης».

 Για το αν η τιμή των διαρκείας θα περιλαμβάνει και την ετήσια συνδρομή της ΚΜΑ, ανέφερε: «Ακόμη δεν το ξέρουμε, το εξετάζουμε. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

 Για τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας ανά παρέες ατόμων, τόνισε: «Είναι τα ομαδικά πακέτα εισιτηρίων διαρκείας. Μπορούν αν έρθουν δέκα φίλοι και το ένα εισιτήριο να είναι δωρεάν. Υπάρχει και ειδική μέριμνα για ανέργους, με έκπτωση. Όπως και για γονείς με παιδί κα».

 Στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για την νέα χρονιά: «Προσπαθούμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτοί είναι οι στόχοι μας και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Κάναμε κάποιες καλές κινήσεις, αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο».

 

Για το υπάρχει τάση προσφυγής από Παπαζαχαρία και Παπαστεριανό, υπογράμμισε: «Δεν το γνωρίζω, ρωτήστε τους ίδιους ή τους μάνατζέρ τους. Άλλωστε δεν ασχολούμαι με τα αγωνιστικά».

 

Για το πώς σχολιάζει την επιστολή Κώνστα, είπε: «Είναι ανάξια σχολιασμού γιατί βρίθει ανακριβειών. Ένα μήνα είμαστε στη διοίκηση. Εκτός να πήγε στο φεγγάρι και γύρισε μετά από ένα μήνα. Εγώ τι να σας πω. Δε μπορώ να σχολιάσω ανακρίβειες. Οι εκλογές έγιναν πριν ένα μήνα- όχι πριν από ένα χρόνο- και κάποιοι στάλθηκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Τρέχουμε κάθε μέρα για το άρθρο 99 και θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στο δικαστήριο τις συμφωνίες».

To Top