ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαύριο όπως λέμε… Ούνιξ! Έτοιμος ο Άρης για την πέμπτη σερί νίκη στη χρονιά (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Λαύριο όπως λέμε… Ούνιξ! Αυτός είναι ο σωστότερος τρόπος για να περάσει νικηφόρα ο Άρης από την έδρα της νεοφώτιστης ομάδας σήμερα (17:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Να αντιμετωπίσει τον αγώνα με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετώπισε αυτό στο Καζάν.

Τα δεδομένα έχουν ήδη αναλυθεί για το σημερινό παιχνίδι που είναι πιο δύσκολο από αυτό απέναντι από τον Αρκαδικό στην Τρίπολη, κυρίως γιατί και η κούραση των παικτών του Άρη είναι μεγαλύτερη σε σχέση με δύο εβδομάδες πριν και το Λαύριο έχει παρουσιάσει πολύ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σαν ομάδα.

Το παιχνίδι εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από τον Άρη. Χρειάζεται σοβαρότητα, όπως ορθώς είπε ο Δημήτρης Πρίφτης, χρειάζεται και καθαρό μυαλό, “άδειο” από την κούραση του ταξιδιού και την ευφορία της σπουδαίας νίκης επί της Ούνιξ.

Το καλό είναι ότι οι παίκτες έχουν δείξει πως αντιλήφθηκαν τα δεδομένα και τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν το σημερινό παιχνίδι στο Λαύριο. Το δήλωσε και ο Σπύρος Μούρτος, το έγραψε και ο Ντομινίκ Γουότερς στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, πως είναι λάθος να μείνει η ομάδα στο Καζάν.

Η ζωή συνεχίζεται και η πραγματικότητα είναι πως ο Άρης θα έχει σήμερα απέναντί του μια ομάδα που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει τρεις νίκες και καμία ήττα στο πρωτάθλημα. Έχασε με τρίποντο στην εκπνοή στην Καβάλα, έχασε για μία κατοχή από την ΑΕΚ και πήρε σπουδαίο “διπλό” μέσα στην Κηφισιά.

Αν υποτιμήσει κανείς το Λαύριο, θα έχει προβλήματα. Το καλό είναι ότι τέτοια σημάδια, υπεροψίας ή αλαζονείας είναι “άγνωστη γη” για τους κίτρινους του Πρίφτη.

Είναι παιχνίδι το σημερινό στο οποίο θα χρειαστεί να προσφέρουν κυρίως αυτοί που ξέρουν καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως έγινε και στην Τρίπολη με τους Ζάρα και Τσούπκοβιτς.

To Top