Λεάο: “Θέλω να είμαι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το σήμερα και το αύριο της Μίλαν”

Οι αναρτήσεις του στα social media μετά από την απόλυση των Μαλντίνι – Μασάρα (τα οποία έλαβαν χώρα λίγες μόλις ημέρες μετά από το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε) έκαναν πολλούς οπαδούς της Μίλαν να θεωρήσουν πως ο Ραφαέλ Λεάο δεν είναι τόσο ακλόνητος στο “Σαν Σίρο”, με τον ίδιο να φροντίζει πάντως ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Από την Πορτογαλία όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο νεαρός διεθνής φορ έκανε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως όχι μόνο δεν τέθηκε ποτέ αποχώρησής του αλλά ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γράψει ιστορία με τη ροσονέρι φανέλα.

“Είχα πάρει την απόφαση να παραμείνω στην Μίλαν αρκετές εβδομάδες πριν υπογράψω το συμβόλαιο, είχα πει στους διοικούντες πως ήταν αυτό που ήθελα.

Όταν ήρθα εδώ σε ηλικία 19 ετών με υποδέχτηκαν με εκπληκτικό τρόπο και αυτά τα χρόνια με βοήθησαν να προοδεύσω και να γίνω ο ποδοσφαιριστής που είμαι.

Για αυτό, δεν έχω σκεφτεί ποτέ να φύγω, θέλω να συνεχίσω να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για το παρόν και για το μέλλον της Μίλαν”, τόνισε ο Λεάο, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης και στον τελικό του Champions League που κατέληξε στα χέρια της Μάντσεστε Σίτι.

To Top