ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λείπει ακόμα το εύκολο γκολ! Μέτριος και ισόπαλος (1-1) με Πανθρακικό

Ισόπαλος (1-1) αναδείχθηκε με τον Πανθρακικό ο Άρης, με την απόδοσή του να κινείται σε μέτρια επίπεδα, δείχνοντας για μία ακόμα φορά πως λείπει το εύκολο γκολ. Ξεχώρισε ο Ανδρέας Τάτος, που σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου( 45+1΄) και είχε δοκάρι στο 87΄, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Ματζίντ Μπουγκέρα. Οι “κιτρινόμαυροι” δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν.

Μία ακόμα μέτρια εμφάνιση του Άρη σε πρώτο ημίχρονο στα φετινά φιλικά με τους “κιτρινόμαυρους” να δυσκολεύονται αισθητά στο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να πατήσουν στην περιοχή του Πανθρακικού. Οι “κιτρινόμαυροι” απείλησαν από απόσταση με τον Τάτο να δημιουργεί την πρώτη επικίνδυνη δάση μόλις στο 3′. Απευθείας χτύπημα φάουλ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα αουτ, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, σκεπτόμενοι κυρίως τα αμυντικά τους καθήκοντα. Ωραία προσπάθεια του Μιλούνοβιτς, στο 27΄, έδωσε στον Καπνίδη ο οποίος γύρισε το κορμί του και με το δεξί προσπάθησε να απειλήσει, αλλά μπλόκαρε το συρτό του σουτ ο Γκαραβέλης. Στο 34΄ο Τάτος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα αριστερά, αλλά δεν βρέθηκε παίκτης του Άρη στο πέναλτι όπου γύρισε τη μπάλα ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”. Τελικά τη λύση έδωσε ο αρχηγός του Άρη, που με δυνατό σουτ στο 45΄εκτός μεγάλης περιοχής κέρδισε τον Γκαραβέλη για το 1-0.

Η εικόνα του Άρη δεν διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο μέρος, με τον “Αναστό” να προχωρά σε αρκετές αλλαγές. δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στον Ματζίντ Μπουγκέρα. Στην πρώτη αξιόλογη φάση, στο 55΄, ο Χαλκιαδάκης με εξαιρετικό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής κέρδισε τον Διούδη και έφερε στα ίσια (1-1) το ματς. Δύο σουτ του Ίλιτς στο 50΄και το 60΄δεν απείλησαν τον αντίπαλο γκολκίπερ, όπως και η προσπάθεια του Παυλίδη στο 67΄. Στο 80΄ο Μπουγκέρα προσπάθησε να δώσει τη λύση, αλλά το σουτ που δοκίμασε πέρασε ελάχιστα αουτ. Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 87΄με το σουτ του Ανδρέα Τάτου να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πανθρακικού και το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (81΄Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (63΄Ανάκογλου), Τσουμάνης, Καράμπελας, Ιντζίδης (46΄Μπουγκέρα), Ρόβας (60΄Νέτο), Αντρέου (60΄Παυλίδης), Ίλιτς, Καπνίδης (74΄Βουτσιάς), Τάτος, Μιλούνοβιτς (46΄Μπαργκάν)

Πανθρακικός (Κ. Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιάνος, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Καρδάρης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ

Έπαιξαν επίσης οι: Τζελέπης, Ρουσσάκης, Μωραϊτης, Ψάλτης, Κουσίδης, Κωστίκος, Μήλιος, Νικόλτσης, Ζυγκερίδης

To Top