Λείπουν επτά ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ και ο κόσμος είναι στα… κάγκελα

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και μετά το μεταγραφικό “ναυάγιο” στην υπόθεση Εντσάμ, ο κόσμος της ομάδας είναι στα… κάγκελα και ζητάει παίκτες ποιότητας.

Τα σχόλια στα social media είναι πολλά και μάλιστα εναντίον της διοίκησης Μελισσανίδη, καθώς βλέπουν πως παρά τις υποσχέσεις στο τέλος της προηγούμενης σεζόν πως “θα πάρω σκούπα και φαράσι και θα τα αλλάξω όλα” οι φίλοι της ΑΕΚ βλέπουν ότι τίποτα δεν κινείται.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ έχει στο συρτάρι της δύο εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, παρά μόνο πως πρόκειται για έναν ελεύθερο μέσο με κασέ στα 600.000 ευρώ και έναν ακόμη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και κοστολογείται στο 1 εκατ. ευρώ.

Μέχρι τότε όμως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καλείται να δουλέψει με όσους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές έχει στα χέρια του. Αυτή τη στιγμή περιμένει τον Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ εκκρεμούν οι προσθήκες δεξιού κι αριστερού μπακ, αριστερού εξτρέμ, αμυντικού χαφ, κεντρικού χαφ, σέντερ φορ και πιθανώς ενός ακόμη στόπερ.

To Top