Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0: Παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού οι Βοιωτοί

Ο Λεβαδειακός περίμενε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με στόχο τη νίκη ώστε να κάνει βήμα παραμονής, αλλά τελικά έπειτα από ένα 90λεπτο με ελάχιστες φάσεις έμεινε στο 0-0, γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και έχει 180 λεπτά στη διάθεσή του για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού ο κόσμος στις εξέδρες ήταν ελάχιστος, ενώ ούτε οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές αφού ο δυνατός αέρας άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση και δυσκόλευε όλο και περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς να γίνει ουσιαστικά τίποτα, με εξαίρεση τη φάση του 38ου λεπτού, όταν ο Καρέλης βρέθηκε απέναντι από τον Γκροφ από πλάγια θέση και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, με τον Λεβαδειακό όμως να ανεβαίνει στο δεύτερο και να έχει με το μέρος του και τον… αέρα, γεγονός που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί. Οι Βοιωτοί ήταν σίγουρα πιο δραστήριοι και στο 54′ θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ με τη σέντρα του Βρακά που κόντραρε και πήρε πορεία προς το τέρμα, αλλά ο Γκρατερόλ απέκρουσε με το ένα χέρι.

Το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό στη συνέχεια, μετά και τις αλλαγές των δύο προπονητών, αλλά ευκαιρίες δεν μπορούσε να δημιουργήσει καμία εκ των δύο ομάδων, με το 0-0 να μένει ως το τέλος και να μην ικανοποιεί τους γηπεδούχους που παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου, Νίκας (69′ Σκβάρκα), Νταμπό, Χάμοντ, Βρακάς, Γιαννιώτας (80′ Συμελίδης), Σακό (74′ Δούμτσιος).

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (63′ Χουάνπι), Ντουάρτε, Καρέλης (80′ Ζοάο Πέδρο).

To Top