Λεβαδειακός: “Τελείωσε” τον Ιταλό προπονητή Σανίνο και τον Λεονάρντο

Ο Λεβαδειακός “τελείωσε” Ιταλό προπονητή Σανίνο και τον Λεονάρντο πριν το ματς με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση των Βοιωτών:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών  της Ε.Π.Ο. αποφάσισε την λύση του συμβολαίου του  LEONARDO JOSE APARECIDO MOURA με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή.

Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρέθηκε σήμερα ο προπονητής Giuzeppe Sannino όπου και είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και εκτίμησης αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Επίσης αποφασίστηκε και η από κοινού λύση της συνεργασίας με τους συνεργάτες του Ιταλού προπονητή Cusatis Giovanni, Albertoli Stefano και Perri Enrico.

Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με την πόρτα της ομάδας να είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτούς”.

Η επόμενη προπονητική λύση θα είναι ελληνική και με βάση την πληροφόρηση που προκύπτει ξεχωρίζει η περίπτωση του Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος έχει θητεύσει και στο παρελθόν στους Βοιωτούς. Στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν ο Λεβαδειακός είχε ασχοληθεί και με την περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου αλλά γενικότερα προκύπτει ότι στην μετά Ανιγκό εποχή δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί προπονητής στον σύλλογο.

To Top