Λεβαδειακός: Τρίτος προπονητής, δεύτερη χειρότερη άμυνα και επίθεση…

Μετά τον Μάντζιο και τον Σανίνι, ήλθε η σειρά του Νίκου Καραγεωργίου να αναλάβει τον Λεβαδειακό και να βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθεια της παραμονής στη Super League.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Καβαλιώτης τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους της κατηγορίας μετά από 33 μήνες, καθώς η προηγούμενη δουλειά του ήταν στην Καλλονή από τον Γενάρη μέχρι τον Απρίλη του 2016.

Ο 56χρονος Καραγεωργίου είχε δουλέψει και πάλι στον Λεβαδειακό από τον Οκτώβριο του 2013, όταν αντικατέστησε τον Τάκη Λεμονή, ως τον Φεβρουάριο του 2014, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Σάββα Παντελίδη.

Αυτή είναι η μια από τις τέσσερις νίκες, που έχει στην καριέρα του επί του Άρη στο πρωτάθλημα, σε 21 αγώνες. Μετράει ακόμα επτά ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Ο Λεβαδειακός δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του, ενώ έχει μια στα τελευταία 14! Μπορεί να μην έχασε τις δύο τελευταίες εξόδους του, με Πανιώνιο και Απόλλωνα, αλλά οι ισοπαλίες δεν τον βοήθησαν ιδιαίτερα.

Αυτή τη στιγμή ο Λεβαδειακός, επιβεβαιώνει τη θέση του, ως προτελευταίος στην βαθμολογία με εννέα βαθμούς, καθώς έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα και επίθεση, όντας καλύτερος μόνο από τον τελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης.

Έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δεχθεί συνολικά 26, όσα και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ένα λιγότερο από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

To Top