Λεβαντόβσκι: “Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα ήθελα να τραγουδάω σε θέατρο μπροστά σε κόσμο”

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ποιο ήταν το όνειρό του, εάν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές του.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και χωρίς αμφιβολία το μεγάλο “όπλο” της Μπαρτσελόνα που την έχει κρατήσει στην 1η θέση της La Liga, σκοράροντας εννέα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ σε επτά παιχνίδια.

Αν όμως, ο Πολωνός σταρ δεν είχε επιλέξει τον κόσμο του ποδοσφαίρου τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει; Στο ερώτημα αυτό απάντησε ο ίδιος στη συνέντευξή του στον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό Kanał Sportowy.

Ο 34χρονος αποκάλυψε ότι θα ήθελε να τραγουδάει σε θέατρο, επιβεβαιώνοντας ένα πράγμα για τον χαρακτήρα του: ότι του αρέσουν τα σόου, είτε εντός είτε εκτός χορταριού.

“Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής το όνειρό μου ήταν να τραγουδήσω στο θέατρο μπροστά στον κόσμο”, είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόν:

“Βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα, σε κάθε παιχνίδι βλέπω τη διαφορά, όλα πηγαίνουν καλά. Η προετοιμασία με τον Τσάβι ήταν πολύ έντονη. Περίμενα ότι θα ήταν πιο εύκολο. Ήταν παρόμοιο ή και πιο δύσκολο από ό,τι στη Μπάγερν.

Στην Ισπανία οι οπαδοί εκτιμούν τις τεχνικές λεπτομέρειες περισσότερο από ό,τι στη Γερμανία. Εδώ έχουν αυτή τη χαρά, το απολαμβάνουν. Πάντα ήθελα να παίξω στη La Liga, το όνειρό μου ήταν να ζήσω στην Ισπανία και όχι μόνο να αγωνιστώ εδώ. Τώρα νιώθω ανανεωμένος”.

To Top