Λεβαντόβσκι: “Πεινάω για επιτυχίες και ξέρω ότι πρέπει να πετύχω πολλά γκολ”

Πεινασμένος για επιτυχίες δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κατά την παρουσίαση του στις ΗΠΑ ως νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τον Πολωνό φορ να μην κρύβει την ανυπομονησία του για το ντεμπούτο του στους μπλαουγκράνα.

Μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2026 ήρθε η ώρα της παρουσίασης του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ως παίκτη των μπλαουγκράνα, με τον Πολωνό επιθετικό να ποζάρει με τη φανέλα της νέας του ομάδας και να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις μπροστά στο ξενοδοχείο που φιλοξενείται η αποστολή στο Μαϊάμι.

“Τους ευχαριστώ όλους, ανυπομονώ να κατακτήσω τίτλους με αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θα δουλέψω σκληρά στο γήπεδο. Δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ για πρώτη φορ, πήρα μέρος στις τελευταίες προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες μου και νιώθω έτοιμος”, τόνισε ο 34χρονος Πολωνός επιθετικός και πρόσθεσε:

“Είναι φανταστικό που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι πρέπει να σκοράρω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα, αυτή θα είναι η πρόκλησή μου. Πεινώ για επιτυχίες. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα και μεγάλη προοπτική στην ομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε”.

To Top