Λεβαντόφσκι: «Η Ντόρτμουντ με εξαπάτησε»

Απογοητευμένος και εξαπατημένος από την Ντόρτμουντ, νιώθει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όπως δήλωσε στο περιοδικό Rzeczpospolita! Ο Πολωνός φέτος το καλοκαίρι ήταν έτοιμος να κλείσει την μεταγραφή του από την Ντόρτμουντ στη Μπάγερν Μονάχου αλλά ενώ ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τους Βαυαρούς, οι «κιτρινόμαυροι» αρνήθηκαν να τον αποδεσμεύσουν.

Τώρα ο Πολωνός κατηγορεί την Ντόρτμουντ ότι του είπε ψέματα σε πολλά θέματα και όχι μόνο στο ζήτημα της μεταγραφής του ενω δηλώνει απογοητευμένος. Με την απόφαση της Ντόρτμουντ πάντως να μην δεχτεί τώρα την μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν ο Πολωνός είναι γνωστό ότι θα πάει στους Βαυαρούς το 2014 όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Λεβαντόφσκι στο περιοδικό της Πολωνίας, Rzeczpospolita, δήλωσε:«Όταν κάποιος σου λέει κάτι θα πρέπει να κρατάει τον λόγο του. Δεν αναφέρομαι μόνο στην μεταγραφή, αλλά και σε άλλα πράγματα που συζήτησα με την διοίκηση και δεν έγιναν. Φαίνεται πως ότι μου είπαν, ήταν ψέματα. Όσο σκληρά και να προπονηθώ και ότι και να κάνω, το αίσθημα ότι με εξαπάτησαν θα παραμείνει. Ίσως αυτή η λέξη είναι βαριά αλλά αυτό που θα πω είναι ότι είμαι απογοητευμένος».

πηγή: sentragoal.gr

To Top