Λεβαντόφσκι σε Μέσι: «Έκανα ό,τι έπρεπε για να βοηθήσω την ομάδα μου»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποκάλυψε όσα είπε στον Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του Πολωνία – Αργεντινή.

Ο Πολωνός επιθετικός, που είχε μία μικρή παρεξήγηση στη διάρκεια του αγώνα με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, μετά από ένα μαρκάρισμα που του έκανε, εκείνος του έδωσε το χέρι, αλλά ο ηγέτης της εθνικής Αργεντινής δεν το δέχθηκε.

Μετά το τέλος του αγώνα και αφότου είχαν προκριθεί και οι δύο ομάδες πλέον παρά την ήττα της Πολωνίας από την Αργεντινή με 2-0, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήγε και πήρε αγκαλιά τον Λιονέλ Μέσι και του μίλησε.

Σε δηλώσεις του στην «Bild» ανέφερε όλα όσα είπε στον Αργεντινό σχετικά με τον άχαρο για εκείνον ρόλο που είχε να υπηρετήσει στο παιχνίδι, όταν η Πολωνία άρχισε να αμύνεται μαζί ενώ ταυτόχρονα ήθελε να αποφύγει να πάρει και κίτρινες κάρτες, πράγμα που έκανε για χάρη της ομάδας του για να την βοηθήσει να προκριθεί.

«Μιλήσαμε λίγο, ήταν ωραία. Του είπα ότι έπαιξα πιο αμυντικά από ό,τι συνήθως, αλλά ορισμένες φορές είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Είναι κάτι σπάνιο να βρίσκομαι στο κέντρο και να μαρκάρω σαν αμυντικό χαφ, αλλά ήξερα ό,τι έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου».

To Top