Λειψία – Λίβερπουλ 0-2: Οι reds επέστρεψαν με Σαλάχ και Μανέ (videos)

Η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Λειψίας και με γκολ των Σαλάχ και Μανέ στο δεύτερο 45λεπτο έκανε βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και είχαν δοκάρι στο 5′ όταν ο Ανχελίνο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Όλμο να παίρνει την κεφαλιά η οποία σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Άλισον. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με διπλή ευκαιρία.

Ο Σαλάχ βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Γκουλάτσι αλλά το πλασέ που έκανε έδιωξε με το κεφάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φιρμίνιο σούταρε άστοχα.

Η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει και είχε μια εξαιρετική ευκαιρία στο 32′ μετά από τρομερή έμπνευση του Ρόμπερτσον για να ανοίξει το σκορ. Σε βαθιά μπαλιά στην άμυνα της Λειψίας ο Γκουλάτσι βγήκε και απομάκρυνε τη μπάλα αυτή έφτασε στον Ρόμπερτσον που δέκα μέτρα μπροστά από τη σέντρα βλέποντας τον γκολκίπερ των γηπεδούχων εκτός εστίας έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Ανχελίνο, Ουπαμεκάνο, Σάμπιτζερ, Χαϊντάρα, Άνταμς, Κλόστερμαν, Ενκουνκού, Μουκιέλε, Όλμο, Καμπλ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Καμπάκ, Χέντερσον, Ρόμπερτσον, Βαϊντάλντουμ,Τζόουνς, Τιάγκο, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνιο.

To Top