Λεκάκης: «Απαιτούμε σύγχρονες αστικές συγκοινωνίες με σεβασμό στον επιβάτη»

Με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, Γιάννη Δήμκα και τα μέλη της Διοίκησης του Σάκη Ζάχο και Θεόδωρο Μεταξόπουλο συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης.

«Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από αξιόπιστες αστικές συγκοινωνίες και ένα στρατηγικό πλάνο που θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ και μετακινήσεις για τους επιβάτες της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας» σημείωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Λεκάκης.

«Σύμφωνα με όσα μου ανέφεραν η κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες και ειδικότερα τον ΟΑΣΘ, που είναι το μόνο μέσο σταθερής τροχιάς στην πόλη, είναι απογοητευτική. Εκατοντάδες κενά, μηδενικές προσλήψεις, απουσία οδηγών με αποτέλεσμα να υπάρχουν λεωφορεία αλλά όχι οδηγοί να τα οδηγήσουν και κανένα ενδιαφέρον από την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να δοθούν λύσεις στον Οργανισμό που τελεί υπό εκκαθάριση και κανείς δεν γνωρίζει τι θα ακολουθήσει. Αποτέλεσμα; Να ταλαιπωρούνται καθημερινά όλο και περισσότεροι επιβάτες είτε μέσα στα αστικά, είτε περιμένοντας στις στάσεις. Η Θεσσαλονίκη απαιτεί λύσεις. Απαιτεί και δεν επαιτεί» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης.

Και συμπλήρωσε: «Απαιτούμε δημόσιες αστικές συγκοινωνίες, ενίσχυση των γραμμών κυρίως της Δυτικής Θεσσαλονίκης, προσλήψεις προσωπικού, ολοκλήρωση του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης- Καμία επιπλέον καθυστέρηση. Απαιτούμε σύγχρονες αστικές συγκοινωνίες με σεβασμό στον επιβάτη» τόνισε ο Πέτρος Λεκάκης.

 

 

To Top